A nerfelt lapok mellé Battlegrounds változtatások is érkeznek az új frissítéssel

Két hős tér vissza, számos buffot osztanak szét a BG herok között.

Minden szem a 7 nerfelt lapra szegeződött, amikor a Blizzard megosztotta a 16.0.8-as patch részleteit, de a Battlegrounds rajongókat sem felejtették el a fejlesztők. Kisebb-nagyobb változtatásokkal próbálják frissen tartani a HS egyik legnépszerűbb játékmódját, ami még mindig az egyik legjobb dolog, ami a HS-sel történt az elmúlt hónapokban.

Hősök

Két Hero tér vissza kisebb buffok után a BG választható opciói közé.

  • Patches the Pirate - Fire the Cannons! - A következő harc elején 4 (3 helyett) sebzést oszt ki a HP 2 véletlenszerűen kiválasztott ellenségnek
  • Pyramad - Brick by Brick - Egy véletlenszerűen kiválasztott szövetséges lénynek +3 (+2 helyett) életerőt ad

Három jól ismert szereplő is megkapta az erősítést.

  • Shudderwock - Burbling - A Hero Power költsége 1-re csökkent 2-ről
  • Queen Wagtoggle - Wax Warband - Egy szövetséges Mech, Demon, Murloc és Beast lénynek +2 támadást ad az eddigi +1 életerő helyett
  • Infinite Toki - Temporal Tavern - A Hero Power költsége 1-re csökkent 2-ről, továbbá a frissített kínálatban szerepel a magasabb Tavern Tierből kapott lény (eddig pluszban kaptuk hozzá)

Lények

  • Golden Soul Juggler - Miután meghal egy szövetséges Demon, kétszer három sebzést oszt ki egy ellenséges lényre (eddig egyszer hat volt a sebzés)
  • Selfless Hero - Mostantól nem kaphatja meg olyan lény a Divine Shieldnek, amin már van pajzs

A Soul Juggler erősebb lett a buffnak köszönhetően, a Selfless Hero Baron Rivendare mellett elég jól működhet majd, mivel nem kell azon izgulni, hogy a random faktor mennyire tesz keresztbe nekünk.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!