Ezért lesz érdemes követni a LEC 2020-as szezonjait

Kiszámíthatatlan újoncok, hiányzó veteránok és a világ legjobb csapatai. Ez vár ránk 2020-ban a LEC összecsapásain!

Már nem kell sokat kibírni, ugyanis 2020 januárjának végén elrajtol a LEC 2020 Spring Split. Összegyűjtöttük azokat az érveket és érdekességeket, amik garantálják az izgalmakat a tavaszi és nyári szezonjaiban!

Mindenki a G2 ellen!

2019-ben minden Ocelote csapatáról szólt, ahol a Perkz - Jankos - Caps hármas pokolian erős volt, de a világbajnoki címet ezúttal sem sikerült Európának elhódítania. A csapat változatlan felállásban, de várhatóan rengeteg érdekes választással készül a címvédésre. Vajon ezúttal sikerül majd megállítani őket a többi csapatnak?

Trónkövetelők

A Fnatic elküldte a csapattól YoungBuckot és Broxaht, helyükre érkezett Mithy és Selfmade. Új edzővel és dzsungelessel kell belevágniuk a küzdelmekbe, de ez nem jelenthet akadályt a veterán játékosoknak. Reméljük, hogy a belső konfliktusokat felszámolták és mindent beleadnak majd az ellenfeleik ellen.

Az Origen hatalmas nevekkel töltötte fel a keretét, ami Nukeduck és Upset köré épül. Vizicsacsi egykori csapattársa, Xerxe ismét egy top 3 csapatban mutathatja meg, hogy nem véletlen szerepel a neve a világ legjobb junglerei között.

Sötét lovak

YoungBuck szabad kezet kaphat, hogy a hatalmas tapasztalatából felépítse Európa legújabb nagy csapatát. Az Excel Esports két poszton igazolt új játékost, vagyis a mag egyben maradt, de sok munka van még, hogy odaérjenek a legjobbak közé.

Muszáj megemlíteni a Rouge-ot, mint a tavalyi Summer Split talán legnagyobb meglepetését. Larssen teljesítményére valószínű az is felkapta a fejét, aki már régebb óta követi a fiatal játékos pályafutását. A svéd játékosnak nem kell egyedül cipelni a hátán csapatát, ugyanis az a Hans Sama érkezett az ADC posztra, aki a Misfits Gaminggel 5 meccsre kényszerítette 2017-ben az SKT csapatát, a Worlds negyeddöntőjében

Tehetségek és újoncok

Vizicsacsi utolsó profi csapata megszűnt, de Humanoid köré felépült a Mad Lions, akik megmutathatják, hogy az EU Masters éles küzdelmeiben szerzett tapasztalatok igenis hasznosíthatóak Európa első számú LoL ligájában. Hasonló cipőben jár a Misfits Gaming és a Vitality is, aki teljes újjáépülésbe kezdett, valószínű nagy harcokat folytatnak majd a playoffot érő utolsó helyekért.

Érkezők és távozók

Jiizuke, Kobbe és Broxah Észak-Amerikába tette át a székhelyét, furcsa lesz úgy nézni a Fnatic és a Vitality csapatát, hogy ezek a sztárok nem ülnek majd ott a képernyők mögött. Az érkezők között mindenképp első helyen kell említeni a görög Forg1vent, aki kötelező katonai szolgálata után mutathatja meg Európának, hogy még mindig ő Európa legjobb lövésze. Érdemes lesz félszemmel követni LIMIT mérkőzéseit is, ugyanis az SK Gaming támogatója nemrég még a WiLD ellen vitézkedett az EBL és SEC összecsapásain az ASUS ROG Elite színeiben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!