UNO Twitch Rivals: 6 millió forintot osztottak szét a streamerek között

UNO Twitch Rivals: 6 millió forintot osztottak szét a streamerek között

Jelentős díjazásban részesült a meghívott streamerek.

A kártyajátékok mindegyike a szerencsén alapszik, de valószínű arra senki sem számított, hogy profi e-sportolók / streamerek egyszer UNO-ban mérik össze a tudásukat. A Twitch úgy gondolta, hogy milyen jó ötlet lenne, ha a virtuális asztalok köré leültetnék Tfue-t, Jim Davis, Kat Gunnt és Krippet. A közel 7 órás közvetítés végén Kripp örülhetett, aki 4500 dollárral a zsebében távozott.

Nézd meg TwitchRivals Twitch Rivals: Uno Showdown! című tartalmát a twitch.tv weboldalonValószínű sokatokban felmerül a kérdés, hogy miért pont az UNO-ra esett a Twitch választása? 2019 márciusáig kell visszautaznunk az időben, amikor a legnépszerűbb Fortnite streamerek komoly tétekben játszottak egymás ellen, mert annyira elegük volt az Epic játékából. Ezúttal hivatalos környezetben eresztették egymásnak a meghívott tartalomgyártókat, akik közül kiemelkedtek a HS-esek. Kripp összesítésben az első helyen, zalae a dobogó legalsó fokán zárt. Kibler az ötödik helyet kaparintotta meg, Trump holtversenyben a hetedik lett.

Nem döntött nézettségi csúcsokat a közvetítés, de mindenképp egy üde színfoltja volt a Twitchnek és megerősítette abba a streaming platformot abban, hogy gyakorlatilag bármilyen játékból tudnak csinálni egy olyan eseményt, ami érdekli a látogatókat. Ehhez persze az is kellett, hogy ismert játékban mérjék össze tudásukat és szerencséjüket a streamerek, akik között valódi sztárok is helyet kaptak.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!