Hirdetés

2019 LEGJOBB CS:GO JÁTÉKOSAI - sergej (13.)

2019-ben a világ legfiatalabb Major döntősévé vált.

Hirdetés

Jól indult 2019 az ENCE számára, ugyanis Katowice-ban ezüstérmes lett a finn gárda, ezzel pedig sergej lett a világ legfiatalabb játékosa, aki Major döntőben játszhatott. Habár az Astralist nem sikerül megverniük, a verseny mégis róluk szólt, ugyanis hozzáállásukkal belopták magukat a nézők szívébe. Habár ezután az év további része mérsékelten volt sikeres az ENCE-nek, sergej szinte minden alkalommal hozta az emberfeletti formáját, ezzel kiérdemelve a 13. helyet a világ legjobbjai között.

Katowice Major jól sikerült számunkra. Őrült visszatéréseket produkáltunk! Lépésről lépésre haladtunk a célunk felé, ami az volt, hogy a legjobb CS-t játsszuk, amit csak tudunk. Hihetetlen, hogy rögtön az első Majorünkön döntőbe jutottunk, de azt gondolom, hogy megérdemeltük. 

A fiatal finn legfontosabb statisztikái a támadó oldalhoz köthetőek. A legnagyobb versenyeken 1.16-os T oldalú ratinget produkált, míg a nyitóküzdelmek majdnem felét meg is nyeri. 

A Major után São Paulo-ban nyerni tudtak, ám az év további részében sokat botladozott az ENCE, főleg miután Aleksib-et kirakták a csapatból. Ettől függetlenül sergej megingathatatlannak tűnik, csapatának legkonzisztensebb játékosa.14 eseményből 7 alkalommal kapott EVP díjat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?