Hirdetés

2019 LEGJOBB CS:GO JÁTÉKOSAI - woxic (12.)

12. legjobb játékos, emellett pedig 5. legjobb AWP statisztikával bír.

Hirdetés

A magyar szurkolók többsége a HellRaisers-ből ismerheti a török AWP játékost, aki 2019-ben a mousesports-hoz került és decemberre a világ második legjobb csapatává váltak, ami nagyban köszönhető woxic-nak.

Kezdetben helyi LAN-okra jártam különböző mixekkel. Meg akartam mutatni, hogy jó játékos vagyok, később meghívást kaptam a nemzeti csapatban az 2014-es Európa Bajnokságra. Az első játékom Lengyelország ellen volt, soha nem fogom elfelejteni. Azt mondtam magamnak, hogy muszáj erre a szintre kerülnöm, sokkal többet kell mostantól beleraknom a játékba. Ez jelentett a fordulópontot a karrieremben.

Habár a mousesports-szal részt vettek a 2019-es V4 Future Sports Festival-on is, de azt nem sikerült megnyerniük, ellenben az ESL Pro League 10. szezonjával. Sok kiemelkedő statisztikája van, amiből kettőt érdemes közelebbről is megvizsgálni. Egyrészt a körönkénti AWP fragek tekintetében az ötödik legjobb számmal bír, és a nyitóküzdelmek közel 60 százalékát is megnyeri. 

Nagyítóval kell keresni olyan premier versenyt, ahol átlagos, avagy átlag alatti teljesítményt hozott woxic. A cél továbbra is a TOP5 megtartása 2020-ban, sőt reális esélyük lehet egy Major bajnoki címre is, ha a fejlődésük tovább folytatódik a mousesports-szal! Elmondása szerin a CS:GO Asia Championship-en szerzett MVP díjára a legbüszkébb.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?