Közel 4 éve nem volt ilyen népszerű a CS:GO

Közel 4 éve nem volt ilyen népszerű a CS:GO

A játékosállomány 2019 novembere óta megállíthatatlanul növekszik!

Az év második napján megírtuk, hogy milyen elképesztő átlagos játékosszámokat produkált a CS:GO, amit főleg az ünnepek miatt felszabadult plusz szabadidőnek tudhattunk volna be, de most már tisztán látszik, hogy ez több ennél. 2020. január 12-én 817 229 egyidejű játékos játszott, amivel majdnem utolértük a 2015 áprilisában produkált számokat, ahol több mint 850 ezren voltak ingame.

Az átlagos játékosok száma se nagyon változik, hétvégén 600 és 700 ezer fölött, míg hétköznap 200 ezernél is bőven többen játszanak. A sikerhez hozzájárul, hogy 2018 decembere óta ingyenes a CS:GO, emellett pedig az új Operation is láthatóan bevonzza az érdeklődőket.

Természetesen lehet arra számítani, hogy több felhasználói fiók egy emberhez köthető, főleg, ha valakit csaláson kap a VAC, és szeretné még folytatni kétes pályafutását. Ezeket is beleszámítva, jól látható, hogy reneszánszát éli a Counter-Strike. Ha kitart a májusi Major tornáig ez a lelkesedés, akkor reális esélye lesz megdönteni minden korábbi rekordot!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!