Hirdetés

2019 legjobb CS:GO játékosai - ropz (10.)

A mindössze 20 éves Robin 'ropz' Kool nyitja a legjobb 10 játékos listáját.

Hirdetés

Idén már másodjára került be a legjobb játékosok közé ropz, ráadásul tavalyi eredményéhez képest kilenc helyezést tudott javítani, amivel már be is lőtte magát a top 10 játékos közé. Nem csak csapata a mousesports, de a fiatal észt játékos is remek évet zárt.

Pedig meglehetősen gyengén indult az év a mouz számára, az elbukott EU Minor után hónapokig nem is láthattuk őket játszani. Márciusra viszont már megalakult a mostani ötös, ami rögtön be is lőtte magát az EPL 9. döntőjébe. Nem mondhatjuk, hogy stabilan hozták ezek után az eredményeket, hiszen sokszor csak a legjobb 10 közé jutottak be egy-egy versenyen, de a kitartó munka meghozta az eredményt ropz és a mousesports számára is.
Az év végére igazi nagyágyúvá nőtték ki magukat, mesterhármassal és egy ezüstéremmel zárták a 2019-es évet, ha számításba vesszük a cs_summit ötödik felvonását is. November és december gyakorlatilag a mouzról szólt végig, nem találtak legyőzőre a CS:GO Asia Championship és az EPL 10 alatt sem. Játéka nem csak kupákat hozott neki, de élete első MVP medálját is, amit az EPL 10. döntőjében szerzett meg.
A mousesports és ropz idén tiszteletét tette a V4 Future Sports Festivalon is, ahol ugyan a címvédés nem jött össze, a legjobb négy között zártak, ropz pedig a budapesti meccseken is remekelt. Legemlékezetesebb pillanata talán az volt, amiről még a HLTV is külön megemlékezett, a későbbi győztes, a Tricked ellen lőtt ace.

Ha lassan is, de csak beindul a 2020-as szezon, a mouznak még van néhány hete pihenni és gyakorolni, aztán februárban már olyan versenyek várnak a csapatra, mint az ICE Challenge és az IEM Katowice. Kíváncsian várom, hogy ropz és a mousesports meg tudja-e majd tartani idén is a remek tavaly év végi formáját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?