Hirdetés

Teljes pálya átalakítást hozott a legújabb CS:GO frissítés

Rengeteg panasz érkezett Studiora, ami egész egyszerűen túlságosan nagy volt.

Hirdetés

Hétfőn új frissítés érkezett, ami habár még mindig nem tartalmazza a várva várt SG 553 gyengítést, cserébe kaptunk néhány ráncfelvarrást az új Operation kapcsán. Az egyik új pályának, Studio-nak csökkentették az alapterületét, tehát összezsugorították, amire valljuk be nagy szükség volt, hiszen sokan panaszkodtak, hogy túlságosan nagy volt a pálya. Egyszerűen nem illett a Counter-Strike világába. Gyakorlatilag olyan időigényes volt a CT játékosoknak átzárni, hogy a visszafoglalások teljesen esélytelenek voltak ezen a pályán.

A képen jól látható, hogy a néhány folyosót kivettek, másokat keskenyebbé, rövidebbé tettek. A kezdőket lekicsinyítették, illetve közepet is teljesen átalakították, emellett pedig javítottak a skyboxokon is.

Más apróbb változások is jöttek:

  • Néhányszor a főmenüben nem volt látható az Operaton Shattered Web animáció. Mostantól nem lesz ilyen hiba.
  • Hozzáadtak egy keresőt, aminek segítségével a felhasználók specifikus kuponokat tudnak keresni játékon belül.
  • Mostantól a Guardian küldetések alatt hallható bátorítónak szánt rádió üzenetét nem fogod hallani, amikor még életben vannak az ellenfelek.
  • Javították azt az UI hibát, ami akkor jelentkezett, ha Bonus XP-t kaptál, és többször kellett rákattintani, hogy fel tud használni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?