Battle royale, autobattler és Might & Magic: itt az új Ubisoft játék

Battle royale, autobattler és Might & Magic: itt az új Ubisoft játék

Ötvözte a két népszerű műfaj elemeit a Ubisoft.

Az elmúlt évek legnépszerűbb videojáték műfaja minden kétséget kizárólag a battle royale. A PUBG és a Fortnite sikereit rengeteg versenytárs szerette volna másolni, de ezek többsége megrekedt a népszerűség egy alacsonyabb szintjén. Hiába volt ígéretes a Realm Royale, a Ring of Elysium és az Apex Legends, egyelőre utóbbi az egyetlen, ami komolyan képes volt beleszólni a nagyok küzdelmeibe. A Ubisoftnál eddig vártak arra, hogy beszálljanak a battle royale őrületbe, azonban nem a Far Cry vagy a Ghost Recon sorozatot vették elő, hanem leporolták a Might & Magic franchise-t és felhúztak köré egy autobattler - battle royale építményt, ami hamarosan már élesben is tesztelhető lesz.

Nagyjából úgy kell elképzelni a Chess Royale-t, mintha összegyúrták volna a Dota Underlordsot és a Tetris 99-et. Gyakorlatilag az első képek alapján semmiben sem különbözik a játékmenet az Auto Chesstől és az Underlordstól, azonban 100 játékos küzdhet egyszerre a végső győzelemért, aminek köszönhetően muszáj megemlíteni battle royale zsánert.

Az ígéretek szerint 10 perc alatt le lehet majd zavarni egy-egy mérkőzést, ami igazán csábító, mivel a jelenleg legnépszerűbb autobattlerek meccsei átlagosan 20-30 percet is felemésztenek. A karakterek minden M&M rajongónak ismerősek lehetnek, a Ubisoft neve garancia arra, hogy számíthatunk folyamatos frissítésekre és bővítésekre. A Might & Magic: Chess Royale 2020. január 30-án jelenik meg Androidra, iOS-re és PC-re.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!