Kevesebb mint 4000 dustból összerakható a Legend #1 Face Hunter deck

Kevesebb mint 4000 dustból összerakható a Legend #1 Face Hunter deck

Hiába nem tartja veszélyesnek Dean Ayala a Face Huntert, Legend #1-ig jutottak vele az ázsiai szerveren.

Nagyon kevés dustból összerakhatjuk a Face Huntert, amivel fantasztikus eredményt értek el az ázsiai szerveren. BlizzConJan teljesítményét valószínű kevesen tudják csak megismételni, ettől függetlenül a második nerfkör után is működik a Standard meta leggyorsabb paklija.

BlizzConJan's Legend #1 Face Hunter

Deck kód: AAECAR8ExwOHBK8E3gQNqAK1A8kE7QaXCNsJ/gzv8QLzpwP5rgP7rwP8rwOFsAMA

Alapjaiban nem változtatta meg BlizzConJan a decket, de mégis képes volt megújulni a pakli a játékos kezei között. Először is erősödött az early game, legalábbis statügyileg, ugyanis a két Leper Gnome helyett megérkezett két Blazing Battlemage, amit sokkal nehezebb levakarni az asztalról. Többen próbálkoztak azzal, hogy a Pressure Plate-et valahogy belecsempészik a 30 lap közé, de a többség maradt a jól bevált Snake Trap mellett, ami plusz boardot generál, amit sebzéssé alakíthatunk át.

A játékstílus továbbra is egyszerű, de okosan át kell gondolni minden lépést, ugyanis nagyon sok opció van már a mulligan fázistól kezdődően. Van olyan szituáció, amikor a Toxic Reinforcement a játék, máskor a Dwarven Sharpshootert kell előnyben részesíteni. Többségében a fegyvert és a lényeket is érdemesebb ráhúzni az ellenfél arcára, mivel a formálódó Standard metában egyre több a token deck, amik sokkal gyorsabban képesek megszerezni az asztalt. Ebből is lehet profitálni, mivel egy jól időzített Unleash the Hounds akár 5-6 sebzést is jelenthet, mindössze három mana feláldozásáért.

Ha vérünkben van az Aggro és mindenünk a Steady Shot, akkor nem kell tovább keresgélni, ez a tökéletes deck számunkra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!