1 RP-ért árulják a hőskinézetet, hogy felhívják a figyelmet a katasztrófára

1 RP-ért árulják a hőskinézetet, hogy felhívják a figyelmet a katasztrófára

A Riot Games emberségből jelesre vizsgázott.

Újabb természeti katasztrófa sújtja bolygónkat. Hétfőn kitört a Fülöp-szigeteki Taal vulkán, ami miatt evakuálni kellett több ezer lakost, sőt még a főváros egyik repterét is lezárták. A tűzhányó folyamatosan lövelli ki magából a gőzt, a hamut és a füstöt, ami több száz kilométerre fekvő területek fölött is apokaliptikus állapotokhoz vezetett. Az ég elsötétült, a láva hömpölyög és még a tudomány emberei sem tudják pontosan, hogy meddig és milyen intenzitással működik tovább a Taal.

A fülöp-szigeteki Riot Games hivatalos Facebook oldalán osztotta meg a tanácsait, ami segíthet a lakosoknak átvészelni a katasztrófát. Hogy minél több ember értesüljön a Taal kitöréséről és a szükséges óvintézkedésekről, ezért a Volcanic Wukong skint hívták segítségül, amit mindössze 1 RP-ért bárki megvásárolhat a PH szerveren. Egészen január 31-ig él a különleges akció, aminek lehet, hogy sokan örülnek, de a mögötte húzódó események miatt senkinek az arcára nem ülhet ki a mosoly.

A nagy természeti katasztrófák heteit éljük, de a gamer közösség mindent megtesz, hogy kivegye a részét a segítségnyújtásból. Az Ausztráliában tomboló tűzvész elképesztő méreteket öltött, ezért a legnagyobb streamerek és játékkiadók közösen léptek fel, hogy minél több embert megmozdítsanak, akik képesek segíteni a bajbajutottakon. Reméljük az összefogás meghozza eredményét és sikerül leküzdeni a természet erőit.

A Volcanic Wukong skin kizárólag a Fülöp-szigeteki LoL szerveren vásárolható meg 1 RP-ért!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!