Fakert sem kíméli a LoL kliens hibája

Fakert sem kíméli a LoL kliens hibája

Hiába vagy te a világ leghíresebb LoL játékosa, a bugsplat, az bugsplat.

Továbbra sem tökéletes a League of Legends kliense, de az ígéretek szerint ezen a területen is szeretnének javulást elérni a Riot Games munkatársai 2020-ban. A bugsplat hibába valószínű mindenki legalább egyszer beleszaladt már éles mérkőzésen, sőt akár már töltőképernyő alatt, de keveseknek jön össze, hogy streamen mutassák be ezt a jelenséget. Faker az egyik közvetítésében Sylas midet választott, de ekkor látszólag összeomlott a kliens, bár ugyanúgy tudta mozgatni karakterét a T1 profi játékosa.

A bugsplat általában teljes kifagyással jár, Faker azonban csak egy eltüntethetetlen felugró ablakot kapott, miközben a mérkőzés zajlott a háttérben. Nem volt más választása a középső ösvényes legendának, minthogy teljesen újraindítsa a számítógépét. Nagyjából másfél másodpercig afkolt Faker, de az ösvényfázisban képes volt ledolgoznia a hátrányát. A mérkőzést végül elveszítette csapata és valószínű sosem tudjuk meg, hogy mi lett volna akkor, ha Faker az első perctől 100 %-ban képes odatennie magát.

A LoL mérkőzések alatt tapasztalt hibák legnagyobb része nem a kliens hibája. A magas ping, az alacsony FPS, a droppolt képkockák visszavezethetőek a játékos internetére, régebbi konfigurációjára és az elavult driverekre. Néha egy párhuzamosan futó másik program zavar be, de ezeket továbbra sem az okozza, hogy a Riot nem képes használható klienst összerakni. Ha bármilyen probléma ér titeket, írjatok bátran a supportnak, akik minden kérdésetekre készséggel válaszolnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!