2019 legjobb CS:GO játékosai - Twistzz (9.)

2019 legjobb CS:GO játékosai - Twistzz (9.)

Éljen az új clutch király!

Az észt fenegyerekkel ráfordultunk a húszas lista célegyenesére, ahol a 9. helyet a kanadai sztár, Twistzz foglalta el. Russel Van Dulken azt a réteget képviseli a profik között, akik fiatalabbak, mint a Counter Strike maga. 2015-16-ban már az észak-amerikai régió egyik nagy tehetségének hírnevében állt, így nem is kellett sokat várni az első komolyabb szervetezek ajánlataira. A TSM-hez szerződőtt, ahol az első nagy LAN versenyén, a 765.000 dolláros az ECS Season 1 Finalson a 3-4. helyen végzett.

A Liquidhez 2017 áprilisában került 17 évesen, ahol belecsöppent az igazi TOP csapatok világkörüli utazgatásaiba a legnagyobb rendezvényekre. 2018-ban már a csúcsokat ostromolta: volt egy 12-szeres vereségi sorozata a csapatnak az Astralis-szal szemben, összesen 6 alkalommal végeztek a 2. helyen, amiből 5-ször az Astralis volt a döntőben a jobb, de így is a 12. helyen debütált a HLTV TOP20-as listáján két éve.

A tavalyi évben már megjöttek a komoly eredmények is, egy három hónapos időtartamra még a világ legjobb csapata címét is átvették. Twistzz 18 LAN versenyen vett részt, és ebből 7 alkalommal végeztt a dobogó tetején, 1 MVP címet is begyűjtve.

Az előző esztendőben Xyp9x ült a clutch-trónra, de 2019-ben új királyt avattunk, mert ezúttal a Liquid sztárja nyerte a legtöbb 1vX szituációt (70). E mellett neki volt a legmagasabb KAST mutatója (75,1%), és ahogyan 2018-ban, most is a legmagasabb Headshot/kör arányt (0,47) érte el. Az amerikai gárda nagy ellenfele egyértelműen a szupercsapat Astralis – bár időnként a mouz is beleköpött a levesükbe – ebben az évben is a siker kulcsa az, hogy megtalálják a dánok ellenszerét. A számok jól mutatják, hogy egyéni skillben nincs hiány, de még hiányzik az a bizonyos titkos összetevő. Idén vajon megtalálják?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!