Nyugdíjazták a Windows 7-et, százmilliók kényszerülnek a váltásra

A világ legnépszerűbb operációs rendszere szögre akasztotta a frissítéseket.

Végleg búcsút kell vennünk a Microsoft Windows 7 hivatalos frissítéseitől és további támogatásától, ugyanis nyugdíjazzák a világ legsikeresebb operációs rendszerét. Több százmillió ember számára ez egy sötét korszak eljövetelét jelenti, mivel még mindig rengeteget használják a Win 7-et.

Még mindig több mint a PC-s felhasználók egynegyede használja a W7-est, de fokozatosan esnek vissza a számok, ahogy váltanak az emberek a Windows 10-re. Nagyjából 200 - 500 millió számítógépet érint a Microsoft döntése, de ez nem jelenti azt, hogy ezek a PC-k használhatatlanok lesznek a jövőben. Egyszerűen a havi rendszerességgel kiadott biztonsági update-ek elkerülik majd a Win 7-et, a 2020. január 14-én kiadott volt az utolsó, amit még hivatalos forrásból beszerezhetnek a userek.

A hacekerek már dörzsölhetik a tenyerüket, mivel sokkal könnyebb dolguk lesz az elkövetkezendő időszakban. Ezért erősen ajánljuk a Windows 7 operációs rendszerrel rendelkező olvasók számára, hogy szerezzenek be egy megbízható antivírus programot, amit rendszeresen frissít a gyártója. Néhány szoftver, amik megbízhatóságukat bizonyították az évek során:

  • Trend Micro Antivirus+ Security
  • F-Secure Antivirus SAFE
  • Webroot SecureAnywhere AntiVirus
  • Bitdefender Antivirus Plus 2020
  • Norton AntiVirus Plus
  • ESET NOD32 Antivirus
  • Kaspersky Anti-Virus
  • Panda Dome Essential

Természetesen a Win 7-et továbbra is használni lehet, de az átlagos user számára elérkezett az idő a váltásra. Windows 10-en kívül más alternatíva jelenleg nem létezik a Windows palettáján, így mindenképp érdemes emellett dönteni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.

Üzlet - Ismerjük meg a fő burgonyafajtákat!

Talán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a burgonya az egyik legfontosabb növényünk, főként azért, mert rendkívül sokféleképpen lehet felhasználni. Alkalmas emberi fogyasztásra, fontos nyersanyaga az élelmiszer- és a gyógyszeriparnak.