Ingyenes hőskinézet és ismerős, de mégis új hősök várnak ránk 2020-ban

Ingyenes hőskinézet és ismerős, de mégis új hősök várnak ránk 2020-ban

Ambiciózus tervekkel és ingyenes hőskinézettel készül a Riot Games 2020-ra.

Hivatalosan is megérkezett Sett az éles szerverekre, de nem ő lesz az egyetlen új hős a 2020-as esztendőben.

A Riot Games hősökkel foglalkozó csapatának vezető tervezője, Ryan "Reav3" Mireles elárulta, hogy újdonságokban nem lesz hiány idén sem. Bár 2019 végén belehúzott a Riot és pár hónapon belül kiadta Sennát, Apheliost és Settet, ez nem jelenti azt, hogy elégedetten hátradőlnének a fejlesztők a székükben és nyárig lógatnák a lábukat. Mutatjuk a hősökkel kapcsolatos legfontosabb információkat, amik 2020-ban ránk várnak!

Volibear és Fiddlesticks

2019-ben a közösség megszavazta, hogy a plüssre emlékeztető mackó és a nem túl félelmetes madárijesztő kapjon vizuális frissítést. Volibear a lore szerint egy valódi szörnyeteg, de a grafikusok mégsem döntöttek úgy, hogy az alapkinézetében visszaadják ezt a stílust, ehelyett külön készítenek hozzá egy "Eldritch Horror" tematikájú skint, amit minden Volibear tulajdonos ingyen megkap a VGU élesedésével.

2021-ben sem maradunk VGU nélkül, hamarosan felkerül majd a Riot hivatalos honlapjára a szavazás, ahol eldönthetjük, hogy Dr. Mundo, Shyvana, esetleg Nocturne kapjon jövőre grafikai tuningot.

Új hősök

Több módszerrel is próbálkozott a Riot, amikor bevezette az új hősöket, végül amellett maradtak, hogy a nagyobb eseményekhez kapcsolódóan érkeznek majd az új championok. Sett a Mecha Kingdomsszal együtt érkezik, a következő két hősre egészen nyárig várnunk kell, a maradékra meg az év végéig. Amit biztosan tudunk a következő karakterekről, hogy a Runeterra világából ismerősek lehetnek azok számára, akik olvassák a történeteket. Reav3 megerősítette, hogy egy junglert és egy maszkos hőst kapunk, utóbbival kapcsolatban azonnal beindultak a találgatások. Nagy valószínűséggel a negyedik darkin (Aatrox, Varus, Rhaast-Kayn) jöhet, aki megtagadta a halálát.

Összesen tehát öt hőst kapunk a Riottól 2020-ban, akik közül Sett már megjelent. A maradék négy közül kettő nyáron, kettő 2020 végén jelenhet majd meg, ha tudja tartani a Riot az előzetes terveket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!