Itt vannak az első videók a megújult Fiddelsticksről

Itt vannak az első videók a megújult Fiddelsticksről

Elszabadult a rettenetes szörny, aki eljön értünk!

2019-ben megszavazta a League of Legends közössége, hogy Fiddelsticks és Volibear kapjon teljes ráncfelvarrást az idei esztendőben. Volibearen még dolgoznak a fejlesztők, de Fiddlesticks már ráfordult a célegyenesre.

A LoL madárijesztőjének fogpiszkálókból összerakott kiadása minden volt, csak nem félelmetes. Ezért döntöttek úgy a fejlesztők, hogy minden követ megmozgatnak azért, hogy tényleg az elszabadult horror érkezzen meg a Szurdokba, amikor valamelyik idéző Fiddle-t pickel. 

Már az alap mozgásanimációjáról eszünkbe juthatnak a legszörnyűbb rémálmaink, amiben valamilyen démoni lény üldöz minket.  

Az alaptámadásokat nem sűrűn használjuk majd, nem is vitték túlzásba a grafikusok a munkát ezen a területen. Talán úgy lett volna még ütősebb a kivitelezés, ha Fiddle a kaszáját is meglengeti, miközben közepes távolságból osztja a sebzést.

Ellenben a végső képességet nem aprózták el. Egyszerre látványos és rémisztő, már alig várjuk, hogy lássuk élesben a Surprise Party skinnel milyen kombót alkot a Crowstorm.

Fiddle-nek ugyan nem a fejében van az agya, hanem egy ketrecben a mellkasának a közepén, pont ezért lehet dekorációs célból felhasználni a fejét. A démon tulajdonképpen egy entitás, ami megfoghatatlan, nincs kiterjedése és teste, de amikor elszabadul és próbálja becserkészni áldozatát, akkor kinyúlik két kar, ami hosszú ujjaival a földbe váj. Mivel mégiscsak egy madárijesztőről van szó, ezért az elmaradhatatlan "T-póz" is megjelenik Fiddle animációi között, egyszerűen csak nem kell mozgatnunk a hős.

A lámpás lóbálására még egy darabig várnunk kell, de a képek és videók alapján már nagyjából késznek mondható a VGU, amire már régóta vártunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!