Megérkezett az új, extra kicsi pálya, Karakin a PUBG teszt szervereire

Megérkezett az új, extra kicsi pálya, Karakin a PUBG teszt szervereire

A 2x2 km-es térképen nem is 100 játékos fog egymásnak esni, névvel ellátott helyekből is csupán 6 található rajta, és persze áldozatot követelt a térképek közül az érkezése.

A PUBG 6.1-es frissítése megérkezett a PUBG teszt szervereire, így aki szeretné, már a legújabb térképet is kipróbálhatja. Bemutatkozik Észak-Afrika egy darabja, mely a Karakin nevet kapta. 64 játékos fogja itt képviselni magát, ők pedig ezen a térképen egyszerre keveredhetnek sniper párbajokba a hegyekben, és szűkös összecsapásokba az alagutakban.

A PUBG Corp. ígérete szerint egy meccs sem lesz ugyanolyan ezen a pályán, az épületek ugyanis változhatnak. Ezen pályán nem Red, hanem Black Zone lesz, a bomba zuhatag pedig elpusztíthatja az épületeket, így semmilyen tető nem véd meg minket a veszélytől. Ha pedig már veszélynél tartunk, Karakin önmagában egy veszély volt, Vikendit ugyanis kivették a választható pályák listájáról, ám nem céltalanul.




Új eldobható fegyver: Sticky Bomb (csak Karakinon)


A bombával együtt kirobbantható falrészek is érkeztek a pályára, ami a campereknek, a profi squadoknak és a felfedezőknek egyaránt remek lehetőségeket tartogat. Egyes falak mögött titkos helyiségeket találhatunk további loottal.

Átlőhető falak

Hogy érdekesebbé tegyék az épületeken belüli harcokat, a vékony falak mostantól átlőhetőek.

Motor Glider

Elérhető a Motor Glider is Erangelen és Miramaron, az alábbi cikkünkben többet tudhattok meg az új járműről.

Survivor Pass: Shakedown

Az új Survivor Pass ismét egy rakás jutalmat és kihívást hoz el a játékosoknak, közösségi kihívások is érkeznek, amit a játékosbázis közösen teljesíthet.

Survival Title System jutalmak

Bemutatták az új szezon jutalmait.

Matchmaking

Vikendi kérdéséhez fűztek egy hosszabb kommentet a fejlesztők; elmondták, hogy Karakin már az ötödik térkép lett volna, és tartottak attól, hogy túlságosan megnő a meccskeresés időtartama, ezért bevezetik a cserélődő térképek rendszerét, ahol első körben Vikendi távozik az elérhető pályák közül, hogy helyet adjon Karakinnak. Vikendi "áldozata" azonban nem lesz hiábavaló, a PUBG Corp. ugyanis egy komolyabb átalakítást tervez rá, így amikor visszatér, ismét lesz rajta bőven felfedezni való.

Véleményünk szerint ez egy igen merész, de működőképes húzás a PUBG Corp.-tól, reméljük, hogy bejön a technikájuk. Nekünk ez a frissítés igencsak szimpatikus lett, alaposan felrázzák vele a játékot, Karakin már önmagában egy különleges élményt ad majd, hiszen elképesztő kicsi területről beszélünk.

Ugorjatok bele az újdonságok tengerébe, aztán meséljétek el nekünk a tapasztalataitokat kommentben!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!