2019 LEGJOBB CS:GO JÁTÉKOSAI - Naf (7.)

Támogató játékosként kezdte, mára viszont igazi sztárrá avanzsált a Liquid-ben!

A Counter-Strike Stevan Seagal-ja, Keith "NAF" Markovic lett a világ hetedik legjobb játékosa! A jelző némileg túlzás, hiszen 2019-ben rengetegszer láttuk mosolyogni a kanadai játékost, ami nem csoda, hiszen 7 alkalommal nyert premier versenyt, ebből kettőnél MVP címet is szerzett. 

Az Intel Grand Slam második évadát rekord gyorsasággal nyerték meg a Liquid-del. Csupán pár hónapra volt szükségük ahhoz, amit az Astralis az előző szezonban több mint 1 évbe tellett, így nem csoda, hogy közel 4 hónapig voltak világelsők tavaly. 

Kölnben állni 15 ezer ember előtt és 63 nap alatt megnyerni az 1 millió dollárt az Intel Grand Slam-ből életem egyik legnagyobb élménye. Mindig is az Astralis volt a mi kryptonitunk, és amikor Montpellier-ben, az EPL kilencedik szezonjában megvertük őket, akkor voltam a legboldogabb.

Ehhez a teljesítményhez nagyban hozzájárult NAF konzisztenciája a csoportkörökben. 18 eseményből csupán 2 alkalommal teljesített alul, bár igaz ami igaz, abból az egyik Major torna volt, ami nagyon fájt a Liquid-nek, mert azt még nem sikerült nyerniük.

De hogy miért nem került ennél előrébb NAF? Nos, ennek az az egyszerű oka, hogy a legfontosabb meccseken, rájátszásban, döntőben némileg gyengén teljesít, vagyis a ratingje átlagosan 0,99 ezeken a meccseken. Az Astralis ellen nyújtja a "legrosszabb" formáját, tehát nem hazudott, amikor azt mondta, hogy számukra, számára a dán együttes a legveszedelmesebb ellenfelük.

Ha korábban NAF-FLY néven ismerted meg, akkor az nem véletlen, ugyanis tisztelete gyanánt évekig viselte volt csapattársának BRUNDLE-FLY-nak a nevét, aki sajnálatos módon autó balesetben, 2012-ben elhunyt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!