Négy új lapot mutattak be a Galakrond's Awakeningből: ismerős mechanikák térnek vissza

Négy új lapot mutattak be a Galakrond's Awakeningből: ismerős mechanikák térnek vissza

Szép lassan megtudjuk, hogy milyen új lapokért küzdhetünk meg az új Solo Adventure-ben.

Ugyan már 2020-ban járunk, de a Hearthstone legújabb Solo Adventure-ében felbukkanó lapokon, még a 2019-es kiegészítők jól ismert mechanikáit olvashatjuk. A Rise of Shadows, a Saviors of Uldum és a Descent of Dragons szettekhez csatlakozik a Galakrond's Awakening, a legújabb egyszemélyes kaland, aminek jutalma 35 sosem látott, egyedi és pakkból nem nyitható kártya lesz.

A Dave Kosak és Dean Ayala főszereplésével készült videóból kiderül, hogy összesen négy Legendary vár ránk, továbbá azt is megtudtuk, hogy ezek nem mindegyike lesz Hero kártya, hiába tűnhetett úgy az első lapbemutató stream után. Két teljesen különálló kampány vár ránk, amik egyedi befejezéssel zárják le az E.V.I.L. gonosztevőinek és a League of Explorers hőseinek küzdelmét. A vicces kis Northrendi bejelentkezésből négy lapra derült fény, amelyek közül több is ígéretesnek tűnik.

Grand Lackey Erkh

Dark Pharaoh Tekahnnal együtt hatalmas potenciál van benne, de jól néz ki akár egy Galakrond Rogue-ban is, ahol nem okoz gondot a Lackeyk felhalmozása. Van benne potenciál, de kicsit lassúnak tűnik, mivel kell hozzá egy Lackey a kézbe és négy mana. Ötödik körben sem csinál sokat, inkább late game-ben lehet hasznos. Arénában valószínű az egyik legerősebb lap lesz, ha sikerül Lackey generáló kártyát pickelnünk.

Winged Guardian

Nem olyan erős, mint a Khartut Defender, de a lassabb Druidokban jó szolgálatot tehet. Arénában nagyon erős lesz, arra mérget vehetünk.

Air Raid

Visszatér a Twinspell, méghozzá egy teljesen játszható formában. A kis tokenek nem sok vizet zavarnak, sőt kifejezetten gyengék, ha összevetjük a Dreamway Guardians varázslattal, de a Twinspell bónusz miatt működhet.

Aeon Reaver

Sárkány is és leszedés is. Elég jónak tűnik, de a mostanában népszerű Quest Resurrect Priestben semmi keresnivalója. Talán, ha lesz egy Dragon Control változat, abban szerephez juthat. Természetesen Arénában ez a lap is nagyszerű lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!