2019 Legjobb CS:GO Játékosai - electronic (6.)

Nehéz s1mple mellett csillogni, ám eletronic-nak időről időre mégis sikerül!

Furcsán néz ki, de Denis "electronic" Sharipov már akkor is jó játékosnak számított, amikor s1mple még sehol sem volt. Mára egyértelműen ők a húzónevei a Na'Vi-nak, flamie-vel hárman pedig az elválaszthatatlan kemény magot alkotják. 2019 alakulhatott volna jobban is a csapat számára, ám electronic így is elképesztő statisztikákat produkált, ami a hatodik helyre volt elég a világ 20 legjobb CS:GO játékosa között. Ez azt jelenti, hogy a 2018-as helyezéséhez képest 2 helyezést rontott.

Az orosz játékos számos statisztikában a világ élmezőnyében van, mégis kiemelkedik a körönkénti sebzésének átlaga, ami 85,3. Avatatlan szemnek ez nem túl sok, hiszen 100-nál tudunk megszerezni egy gyilkosságot, de gondoljunk bele abba, hogy mindezt hosszútávon milyen nehéz fenntartani. Emellett a világ 4. legjobb ratingjével rendelkezik, ami a legfontosabb mérce a Counter-Strike játékosok számára.

A StarLadder-t ugyan megnyerték, de s1mple mellett nehéz elhozni az MVP címet. Mindenesetre 2 darab EVP-re azért futotta az évben, s csupán egy alkalommal volt mínuszban. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!