Hivatalos: hónapokat csúszik a Cyberpunk 2077 megjelenése

Hivatalos: hónapokat csúszik a Cyberpunk 2077 megjelenése

Twitteren jelentette be a hírt a lengyel fejlesztőcsapat.

A 2020-as év egyik legjobban várt videojátékára még hosszú hónapokat várnunk kell, ugyanis a Cyberpunk 2077 nem jelenik meg 2020. április 16-án. A CD Projekt Red csapata hosszú bejegyzésben magyarázta meg a csúszás okát.

Bár a jelenlegi állapotában a Cyberpunk 2077 késznek mondható és játszható is, ettől függetlenül még sok munka vár a csapatra. Night City hatalmas városa összetett történetszálakkal, komplex karakterekkel és rengeteg felfedezhető helyszínnel rendelkezik, amiknek a tesztelése és tökéletesítése még hosszú munkaórákat emészt fel. Az új megjelenési dátum ezért eltolódott 2020. szeptember 17-re, aminek valószínű a Marvel's Avengers kiadó örülnek a legkevésbé, ugyanis szeptember 4-én jelenhet majd meg a Bosszúállók nevével fémjelzett akciójáték. 

A közösség egyértelműen kitart a CD Projekt Red mellett és nem háborognak a csúszás miatt. Inkább legyen jó a játék, mint egy bugos, optimalizálatlan katyvasz, ami játszhatatlan formában, de határidőre megjelenik. Az összeesküvés elméletek rajongói azonban rögtön látják a szálakat, amik a csúsztatáshoz vezettek. Az új generációs konzolok 2020 év végi piacra dobása miatt benne van a pakliban, hogy a CP 2077 is elkészülhet Xbox Series X-re és PlayStation 5-re. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az őszi hónapokban már javában tart a vásárlási őrület, ami szintén megdobhatja az eladási számokat. Azonban az is előfordulhat, hogy az egész csak egy további marketingfogás, ami tovább növelheti a játék körüli hype-ot.

Ami biztos, hogy Keanu Reeves és Johnny Silverhand még legalább nyolc hónapig nem égetheti fel Night City városát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!