Több mint 700 moziba érkezik állandó e-sport tartalom

Az e-sport legnagyobb felvevő piacán igyekeznek kombinálni a mozik adhat lehetőségeket és az e-sport élményeit.

Az egyik legnagyobb amerikai e-sport vállalat, a Super League Gaming összeállt a Dalian Wanda Group-pal, hogy közösen e-sport eseményeket vigyenek Kínába, a világ legnagyobb játékos állományával rendelkező országba. Ann Hand, a cég vezérigazgató már ki is adta egy kaliforniai cégnek, hogy szervezzen videojátékos versenyeket Kínába, ami több mint 700 mozit fog érinteni, ugyanis ezek a filmszínházak adnak majd otthont az eseményeknek. A Super League Gaming célja, hogy olyan élményt hozzanak el a mozik adottságainak hála, amivel a mainstream élvonalába tehetik az e-sportokat. 

Kína valóban nagyhatalomnak számít az elektronikus sportok tekintetében, hiszen tavaly a kormányuk is elismerte az e-sportolói karriert mint teljes értékű foglalkozást. Emellett pedig a kínai piac a maga 400 millió nézőjével vetekszik az amerikai profi sportok közönségével. Számítások szerint 2023-ra 3 milliárd dollárt érő iparággá fogja kinőni magát az e-sport, aminek növekedéséhez Kína fog a legnagyobb részben hozzájárulni. A tradicionális sportokhoz hasonlóan a szponzortámogatás, reklámpénzek, merchandize, jegy eladás, és média jogok jelentik a legfontosabb bevételi forrásokat.

"Super League egy újfajta e-sport és mozis élményt kínál több millió kínai rajongó és játékos számára!" Állítja Jian Huang, a Wanda Cinema Games vezérigazgatója. 

A Super League számára nem ez az első komoly befektetés, ugyanis több mint 700 gaming központot terveznek létrehozni világszerte. 

A Wanda cégcsoportot pedig a milliárdos Wang Jinlin hozta létre, mely alapvetően ingatlan üzlettel foglalkozik. A mozis leányvállalkozásuk, a Wand Cinema Games írt alá a Super League Gaming-gel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.

Üzlet - Így alakítható ki az ideális hajvonal hajbeültetéskor

A hajbeültetések során a fő cél a kopasz területek felszámolása, a kezelést végző orvosnak viszont be kell állítania a páciens igényeinek megfelelő hajvonalat is. Talán meg sem kell említenünk, hogy ez a rész kiemelt figyelmet igényel, hiszen egy rosszul sikerült haj örökre rányomhatja a bélyegét megjelenésünkre. Cikkünkben bemutatjuk, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a hajvonal kialakítása során.

Üzlet - Hogyan őrizd meg a fiatalságodat kívül-belül?

Ha létezik olyan dolog a világon, ami örökös és megállíthatatlan, az az idő múlása. A másodpercekből percek, majd órák lesznek, ebből pedig napok, hetek, hónapok, évek, évtizedek. Mindez pedig nem telik el nyomtalanul.

Üzlet - Hogyan válasszunk könyvelőt?

Akár egyéni vállalkozás indításán, akár cégalapításon gondolkodunk, az első feladataink közé tartozik a könyvelő keresése. Ez ugyanis a kulcsa annak, hogy a vállalkozás könyvelési ügyei rendben legyenek, így minden éjjel nyugodtan hajthatjuk álomra a fejünket. Azonban a megfelelő szakember megtalálása nem egyszerű, hiszen az interneten rengeteg hirdetést találhatunk, és ismerőseink is előszeretettel ajánlgatnak könyvelőket. Hogyan válasszuk ki közülük azt, akiben megbízhatunk? Cikkünkből kiderül!