2019 Legjobb CS:GO Játékosai - Magisk (5.)

2019 Legjobb CS:GO Játékosai - Magisk (5.)

Azok után, hogy Katowice-ban MVP lett, nem is vártunk mást!

Lassan 2 éve erősíti Emil "Magisk" Reif az Astralist, és jól láthatóan akkor ragyogott fel igazán a dán csapat csillaga, amikor csatlakozott hozzájuk. Azóta 3 Majort és számtalan emlékezetes premier versenyt nyertek meg közösen.

Magisk különösen izgalmas személyiség, nem mindig volt egyszerű vele a munka. A North-ba nem fért be, az OpTic-ból pedig ki kellett menekíteni, hogy kiaknázzák a benne rejlő lehetőségeket. Ez meg is történt, ugyanis már 2018-ban is az ötödik legjobb játékossá avanzsált, és ezt a szintet későbbiekben is meg tudta őrizni. 

Nagyon úgy tűnik, hogy Magisk a támogatói statisztikákban jeleskedik leginkább, amit a körönkénti asszisztálások száma (0,16) és a gránátsebzés (6,6) is jól mutat. 75 százalékban csinált valamilyen hasznos dolgot a körben (KAST), ami nagyjából azt jelenti, hogy  szerezett-e killt, asssistot, avagy tudott-e tradelni, vagy csak simán túlélni.

Már régóta nem remeg meg a keze a tétmérkőzéseken, ugyanis kiemelkedő a rájátszásokban nyújtott teljesítménye (1,15 rating). Az IEM Katowice Major tornán pedig az MVP címet is megszerezte! Emellett rengeteg EVP-t is kapott, és ami feltűnő, hogy egyelten egy versenyen sem volt negatív statisztikája.

Számmora nagyon egyszerű a csúcson maradni. Folyamatosan adaptálódni kell a játék metájához. Az nem lehet kifogás, hogy nem szereted az éppen aktuálisan uralkodó trendeket! Ne legyünk már makacsok és sértődékenyek, csak mert egy fegyvert túlságosan erősnek tartunk,hiszen mind ugyanabban a cipőben járunk. A legjobb, amit tehetünk, hogy folyamatosan fejlődünk és adaptálódunk a metához! Én ezt teszem! - Nyilatkozta Magisk. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borító: hltv.org

Kövess Minket!