Hirdetés

Taric mid és Yi jungle: lazán odatették a 95 %-os győzelmi arányt

Őrületes számokat hozott össze két lelkes idéző.

Hirdetés

2018-at írtunk, amikor az "aranytölcsér taktika" alapjaiban változtatta meg a League of Legends világát. Először a kompetitív mérkőzéseken, majd Solo/Duo Queue-ban jelentek meg az ADC-k, amik Smite-tal farmolják a dzsungeles szörnyeket. Önmagában egy ilyen lövész nem sokat ér, ezért kell mellé egy mides support hős, aki odaadja az ösvényes farmot  és tankol neki, ha szüksége van rá. Ez a módszer annyira népszerű lett, hogy nerfelni kellett a dzsungeles tárgyakat, mivel egy hypercarry ADC alig néhány perc leforgása alatt akkora szint- és aranyelőnybe került, amivel nem lehetett mit kezdeni. A nerfek megérkeztek, a funneling a feledés homályába merült, de mégis van két játékos az EUNE szerveren, akik csak erre esküsznek.

A Master Yi jungle-ben semmi meglepő nincs, de a Heal + Exhaust idézői képességekkel felszerelt Guardians rúnával támadó Taric láttán már felvonhatjuk a szemöldökünket. A két játékos nagyon egymásra érzett a 10. rangsorolt szezon indulása óta, ezt alátámasztják az elképesztő statisztikák is, amiket meccsről meccsre képesek letenni az asztalra.

A Taric + Yi páros mögötti taktika viszonylag egyszerűen összefoglalható: Taric nyom egy ultit, Yi a sebezhetetlenség alatt ledarál mindenkit. A számok alapján úgy tűnik, hogy ennél többre nincs is szükség, jelenleg Diamond 4-ben és Platinum 4-ben várja az újabb mérkőzéseket a két LoL-os. Egy kis érdekesség a végére, ami még inkább meghozhatja a kedvünket ahhoz, hogy kipróbáljuk a fenti kombót. Az elmúlt 20 Yi meccséből 5 alkalommal sikerült Pentakillt elérnie Yinek. Ennél meggyőzőbb érv szerintünk nem is kell.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
9 db hozzászólás
 • Deathwing 8 hónapja
  1. Watch this video 2. Go Taric + Yi duo 3. Feed
  0 0 Válasz
  • Loemifar 8 hónapja Deathwing
   1. Feed., 2. Feed, 3. Feed. :D
   0 0 Válasz
   • Deathwing 7 hónapja Loemifar
    True , true , és true damage :D . Nem rég kaptam 2 ilyen játékost, és nem akarom részletezni a végeredményt -.- , .Sose szeretem az ilyen meta ajánlásokat ,mert ebből max 10% működik .
    0 0 Válasz
 • elem500 8 hónapja
  Működik egy bizonyos szintig,. Nagyobb szinteken szimpla kommunikációval már le van verve a taktika.
  0 0 Válasz
 • EndeMorke 7 hónapja
  Feed xd
  0 0 Válasz
 • EndeMorke 7 hónapja
  Feed xd
  0 0 Válasz
 • EndeMorke 7 hónapja
  Feed xd
  0 0 Válasz
 • Szerel 7 hónapja
  :'(
  0 0 Válasz
 • Szerel 7 hónapja
  :'(
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés