2019 legjobb CS:GO játékosai - device (3.)

2019 legjobb CS:GO játékosai - device (3.)

Az Astralis mesterlövésze már negyedik alkalommal került be a legjobb három játékos közé.

A 2018-as Astralis éra sem volt elég ahhoz, hogy device állhasson fel a HLTV dobogójának tetejére, akkor s1mple előzte őt meg, most viszont ketten is befurakodtak elé. A felemás évet záró Astralis így is négy játékost küldött a legjobb 20 közé, közülük device érte a legelőkelőbb helyezést.

Ezúttal nem feltétlen érdemes csak a számokra hagyatkoznunk, hiszen bármennyire is felemás évet zárt a dán csapat, ha jobban megnézzük, akkor mégiscsak szembetaláljuk magunkat a 2018-as Astralis dominanciával. Elbuktak ugyan néhány versenyt, sokat pedig teljes egészében kihagytak, 2019 két Major tornáját mégis megtudták nyerni. 
Márpedig hiába az EPL, hiába a legnevesebb ESL One és IEM versenyek, egy Major győzelem mégiscsak a profi CS:GO legnagyobb presztízsértékű versenye, idén pedig mindkettő dán győzelemmel ért véget. Device nem csak a Majorök, de az egész év egyik leginkább stabil játékosa volt, azokon a versenyeken is remekül tudott játszani, ahol egyébként csapatszinten alulteljesítettek magukhoz képest.
Az SG meta alatt kifejezetten nehezen ment a játék device számára, többször hallhattuk őt panaszkodni is, ennek ellenére mégis szinte minden HLTV statisztikában a legjobbak között van. 61,5%-ban nyerte meg tavaly a nyitó párharcokat, az egész éves K/D aránya pedig +656. A stabilistás persze meg is hozta a gyümölcsét device és csapata újra a HLTV ranglistájának a tetején ülnek, igaz 2020-ra koránt sem tudtak akkor előnnyel fordulni, mint ahogy tették azt 2018 végén.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!