Hivatalos: Viszlát f0rest! Hello nawwk!

Hivatalos: Viszlát f0rest! Hello nawwk!

Beigazolódott, amitől mindenki félt. Búcsúzik f0rest!

Sejthető volt, hogy az utolsó legendás nindzsáját is elveszíti a NiP, ugyanis az eredeti felállás egyelten megmaradt tagja is távozik a szervezettől. Patrik "f0rest" Lindberg arra a döntésre jutott, hogy máshol szeretné folytatni e-sport karrierjét. Helyére a 22 éves Tim "nawwk" Jonasson érkezik, aki többek között a GamerLegiont erősítette korábban.

Patrik egy valódi ikon, akinek a hagyatékát örökké meg fogjuk őrizni az NiP-ban. Odaadását tiszteljük és nem felejtjük! Számára, aki oly sok mindent elért a játékban, elérkezett a váltás pillanata, amit mi tiszteletben tartunk és sok sikert kívánunk neki a továbbiakban! 

Ugyanakkor óriási lehetőségek elé nézünk, újragondolhatjuk magunkat. A tehetségek egyre fiatalabban bukkannak elő, így mi is szeretnénk egy hosszútávú és fenntartható felállást létrehozni. Nem is lehetnénk izgatottabbak az előttünk álló kihívások miatt! - Nyilatkozta Jonas Gundersen, a NiP Üzemeltető Igazgatója

Az új felállást először a január 31-én láthatjuk a Blast Premier Spring Series 2020-on, majd valamivel később február 25-től kezdődő IEM Katowice versenyén.

A jövőbeli NiP felállás:
● Jonas “Lekr0” Olofsson
● Nicolas "Plopski" Gonzalez
● Simon “twist” Eliasson
● Fredrik “REZ” Sterner
● Tim “nawwk” Jonasson

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!