Gyanús álláshirdetés leplezhette le a PC-s Last of Us Part 2-t

Gyanús álláshirdetés leplezhette le a PC-s Last of Us Part 2-t

A Naughty Dog különleges elvárásokat fogalmazott meg az álláshirdetésében.

Vannak olyan játékfejlesztők, akikben egyszerűen nem lehet csalódni. A Naughty Dog elképesztő sikereket ért el az Uncharted sorozattal és a The Last of Us első részével, de arra még a legnagyobb rajongók sem számítottak, hogy az Ellie főszereplésével 2020. május 29-én piacra kerülő TLoU Part 2 esetleg PC-re is megjelenhet. A PlayStation 4 exkluzív címhez kapcsolódó álláshirdetésekben azonban olyan részletek bújnak meg, amik erre a felettébb érdekes döntésre utalhatnak.

A betöltetlen állások között szerepel egy grafikus programozói pozíció, aminek betöltője csatlakozhat a Naughty Dog renderelő csapatához. Az új arctól elvárják, hogy értsen a jelenlegi GPU architektúrákhoz, amibe az NVIDIA alkatrészei is beletartoznak. Megkövetelik, hogy a DirectX 12-vel és a Vulkannal is tisztában legyen, ami azért furcsa, mivel a PlayStation 4-hez ezek a kvalitások teljesen feleslegesek. Ami a legárulkodóbb, hogy "PC-s programozói tapasztalatot" is felsorolnak a követelmények között, amiből egyértelműbben lejön, hogy a Sony esetleg újabb exkluzív címet árusíthat ki a PC-s piacnak.

Bár még mindig hihetetlennek tűnik, hogy a PS4 egyik legnagyobb saját címe PC-re érkezhet meg, de manapság már nem kell meglepődni ezeken. Ha tényleg jön a Last of Us Part 2 és még a Horizon: Zero Dawnt is megkapják a PC-sek, akkor sokak számára teljesen feleslegessé válhat a konzolvásárlás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!