Érzelmi hullámvasút, avagy a HS egy valóban stresszes kártyajáték

Érzelmi hullámvasút, avagy a HS egy valóban stresszes kártyajáték

Amikor négy tökéletes Soulfire kell a lethalhoz, akkor tudod, hogy nehéz pillanatok várnak rád.

A Descent of Dragons megjelenése óta egész tűrhető számokat hoz a Hand Warlock. Nem kell csodát várni a régi-új decktől, de akár Legendig, akár Legenden belül is egy játszható alternatívát jelent azoknak, akik nem igazán rajonganak a legnépszerűbb meta paklik iránt. Hiába tűnik ártalmatlannak az első körökben, a negyedik körtől képes pillanatok alatt átvenni az irányítás a mérkőzés felett, majd néhány jól időzített csapással lerendezi az ügyet. De mitől ennyire izgalmas ez a deck? Arra választ ad az alábbi videó!

The most stressful hs moment ever from r/hearthstone

Miután az ázsiai játékosnak sikerült megtalálni egy Ethereal Lackeyből a negyedik Soulfire-öt, felcsillant a remény, hogy valamilyen csoda folytán sikerül 21 HP-ról lenulláznia a hatalmas fölényben várakozó Rogue-ot. Ehhez mindössze arra volt szükség, hogy a Soulfire-ök ne dobják el egymást és a 22 sebzés, így elegendő lesz ahhoz, hogy a Lock győztesként kerüljön ki a párharcból. Az első két Soulfire tökéletesen működött, azonban az utolsó előtti sebző varázslat eldobta az utolsó esélyt. Így egy tragikus összeomlásnak lehettünk szem- és fültanúi, ami kiválóan szimbolizálja, hogy milyen nagy mennyiségű adrenalin dolgozik a játékosokban egy-egy pillanatban. A matematikában jártasabbak gyorsan ki is számolták, hogy erre a kimenetelre 22,8 % esélye volt a Warlocknak, ami egyébként egész soknak számít a HS-en belül.

beekeeper's Legend #5 Hand Lock

Deck kód: AAECAf0GBq8ExQTtBY+CA4KlA/CsAwyFA84H4QeNCMQItJEDiJ0D+qQDnakD5awD7KwDh7EDAA==

Aki szeretné kipróbálni a Hand Lockot, annak bátran ajánljuk beekeeper változatát, amiben minden benne van, ami segíthet a győzelmek megszerzésében. Burst sebzés kézből, hatalmas lények és az elengedhetetlen Legendaryk, amikhez társulnak a Lackey generáló kártyák és maga Dark Pharaoh Tekahn.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!