Hirdetés

Rögtön két új játék vezetne minket vissza Silent Hill utcáira

Végre visszahozza az évek óta halott szériát a Konami?

Hirdetés

Ha csak két címet kellene mondanom a kedvenc PS1 játékaim közül, akkor az biztos, hogy a Resident Evil 2 és az első Silent Hill lenne. Mindkét szériáért rajongok, csak amíg a RE2 felújított változata még ennyi év után is örömet tudott szerezni az egyszerű játékosnak, addig a Silent Hill elképesztően mély sírba esett, már hosszú évekkel ezelőtt.

Ha hihetünk a legfrissebb híreszteléseknek, akkor a Konami végre észhez tért és új Silent Hill játékot tervez, ráadásul azonnal kettőt. A pletykákat az AestheticGamer Twitter profil szivárogtatta ki, ahol olvashattunk már korábban helytálló híreket, mégis érdemes egyelőre pletykaként kezelni az új Silent Hill játékokat.

"Új Silent Hill játékok vannak készülőben. A Konami két évvel ezelőtt kért fejlesztőket arra, hogy dobjanak össze ötleteket új Silent Hill projektekhez, az egyik a széria soft-rebootja lenne, míg a másik egy epizodikus, TellTale/Until Dawn szerű játék."

Kíváncsian várom, hogy tényleg előrukkol-e valamivel a Konami, reméljük a széria első két része a mérvadó a fejlesztés alatt, nem pedig a meglehetősen gyenge Homecoming vagy Downpour epizódok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés