2019 Legjobb CS:GO játékosai - ZywOo (1.)

ZywOo lett a valaha volt legfiatalabb játékos a világ legjobbjai közül.

A legtöbb magas szinten lévő profi játékos évek alatt, sok lejtővel és emelkedővel tarkított úton jut el a CS:GO elit tetejére. Megannyi próbálkozás, kudarc és csapat után találja meg a legmegfelelőbb helyet magának a profi mezőnyben. De nem ilyen Mathieu "ZywOo" Herbaut története, aki kihagyta a lépcsőfokokat és kapásból az legek legtetején kezdett.

ZywOo tehetségére már 2017 során is felfigyeltek, így az igazi kérdés az volt, hogy mikor jön el a következő nagyobb lépés a karrierjében. Ez 2018 végén érkezett meg a Vitality képében.

„A Vitality egy könnyű választás volt. Tovább akartam lépni a karrieremben és a Vitality volt a legjobb lehetőség, különösen azért, mert az egy francia projekt volt a világ egyik legjobb játékosaival. Ki tudott volna visszautasítani a játékot a Tankkal?”

Nem sok magyarázat kell a fenti listához. A Vitality akárhol is végzett, ZywOo akkor is a legjobb statisztikákkal bír, és csapata legjobb játékosa lett. 12 LAN versenyből 5 MVP-t és 5 EVP címet gyűjtött.

Számomra nem volt kérdés, hogy ZywOo teljesítménye a TOP3-ba repíti a fiatal tehetséget, de a számokat látva egyértelmű a győzelem: 6 statisztikai mutatóban végzett az élen, megszerezve a valaha volt legfiatalabb TOP1 játékosa címet is. Többek között a legjobb rating, a legjobb rating a nagyobb LAN versenyeken, legjobb körönkénti sebzés, legjobb impact rating, legjobb K/D arány és CT oldali rating is az ő nevéhez fűződik.

Összehasonlításképp, a világ harmadik legjobb játékosa, device, egy statisztikában sem lett első. Szóval GG WP ZywOo.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!