Megérkezett a Galakrond's Awakening, mutatjuk az összes új lapot

Megérkezett a Galakrond's Awakening, mutatjuk az összes új lapot

Ismét Solo Adventure-ből gyűjthetjük a lapokat, mutatjuk az összeset.

Sokak számára kellemes emlékeket idézett fel a legújabb Solo Adventure, a Galakrond's Awakening. A Curse of Naxxramas idején még ilyen egyszemélyes kalandokból tehettünk csak szert új lapokra, majd jöttek a kártyacsomagos kiegészítők és el is felejtettük, hogy milyen jók is voltak a kihívást jelentő PvE küldetések. A nosztalgiavonatra sokan ültek fel, de mit is tud az új tartalom. Mutatjuk az összes megszerezhető kártyát!

A Galakrond's Awakening 4x2 fejezetből áll össze egy nagy egésszé, ebből csak egyetlen egyet ad nekünk ingyen a Blizzard. A többit szárnyanként 700 aranyért oldhatjuk fel, vagyis 2800 goldért megkapjuk az egész Adventure-t. Ezért egyedi hátlapok, felejthetetlen ellenségek, új lapok és két egyedi befejezés vár ránk. Természetesen nem kell túlgondolni a dolgokat, mivel a normál módban minden egyes ellenfélre előre összeállított paklikkal készülhetünk fel, csak a heroic ellenségekhez rakhatunk össze saját deckeket.

Ha úgy döntünk, hogy szeretnénk támogatni a Blizzardot, akkor valódi pénzért (19,99 dollár/euró) feloldhatjuk az összes szárnyat, így spórolhatunk tovább az áprilisi kiegészítőre. A fejezetek nem egyszerre érkeztek meg a kliensbe, kénytelenek vagyunk egy teljes hetet várni két feloldás között.

  • Chapter 1: Január 21
  • Chapter 2: Január 28
  • Chapter 3: Február 4
  • Chapter 4: Február 11

A továbbiakban megtekinthetitek a 35 új lapot, amiket a Galakrond's Awakening végigjátszásával szerezhettek meg!

Nektek melyik a kedvenc kártyátok az új Solo Adventure-ből?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!