Kezdhettek hangolódni, ma és holnap indul a Legends of Runeterra nyílt bétája

Kezdhettek hangolódni, ma és holnap indul a Legends of Runeterra nyílt bétája

A Legends of Runeterra hatalmas sikernek örvendett a kétszer öt napos tesztfázis során.

A Riot Games legújabb kártyajátéka hamar belopta magát számos játékos szívébe, és most a nagyközönség alig várja, hogy próbára tehesse újból tudását a nyílt bétában. Fun fact: eredetileg ez még closed beta lett volna, ám a fejlesztők látván a nagy érdeklődést, úgy döntöttek, inkább nyílttá teszik az egészet.

Indulás és részletek

Akik előregisztráltak, azok már január 23-án este 20 órától beléphetnek Runeterra csodálatos világába. Akik ezt elmulasztották, azoknak még egy teljes napot várniuk kell a többiekhez képest, ugyanis számukra csak január 24-én este 20 órától lesz elérhető a belépés.

Mindenki, aki belép a nyílt béta során a játékba, ajándékba megkapja a Moonstuck Poro Guardiant. Véglegesen ugyan csak a teljes verzió kiadását követően kapjuk majd meg, de aki nem tud valamiért csatlakozni a nyílt béta során sem marad le semmiről, hisz a teljes kiadást követően még egy héten át megszerezhető a kicsi poro.

Innentől pedig nem állítják vissza többet a felhasználókat, szóval tessék becsatolni az öveket, betárazni étellel és itallal, aztán pörögjön a Legends of Runeterra!

Ti várjátok már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!