Ilyen az, amikor egy bug miatt találunk tökéletes füstöt Mirage-ra

Ilyen az, amikor egy bug miatt találunk tökéletes füstöt Mirage-ra

Hasznos füst lehet, ha éppen B-t támadtok Mirage-on.

Persze mindenki más preferenciákkal rendelkezik, de az tény, hogy Mirage a legnépszerűbb pálya évek óta. Hazai CS körökben is az egyik legnépszerűbb pálya, sokan jobban ismerik, mint a saját tenyerüket, de ez nem jelenti azt, hogy ne találhatnánk rajta manapság is újdonságokat! Ha kell egy kis segítség "B" lerakó támadásához, akkor mutatjuk, hogy milyen új trükköt vethetsz most latba!

Ha valahol, akkor ezen a pályán mindenki betéve tudja a füstöket is ezen a pályán, most mégis találtak egy újat. Igaz, ez a gránát inkább egy bugnak, pontosabban a füstök meglehetősen furcsa fizikájának köszönhető. Ennek ellenére tökéletesen használható, remek füst lehet Mirage B lerakójának betámadásakor.

Could this be usefull? New meta b take? from r/GlobalOffensive

A füstöket nem állatja meg semmilyen fal a CS:GO-ban, ez nem újdonság, de talán a fenti videóban látható az eddigi legjobb kihasználása ennek a "bugnak". Remekül kizárja a füst a B rövidről tartó ellenfelet, egy-két vakítóval megfűszerezve pedig szinte lehetetlen, hogy rövidről ellőjenek, miközben berobbanunk a lerakóra.

Irány az MM szerverek, aztán a kommentek között írjátok meg, hogy nektek bevált-e ez a füst!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!