3400 forint helyett ingyen: többórányi kihívás vár ránk!

3400 forint helyett ingyen: többórányi kihívás vár ránk!

Garantáltan emlékezni fogunk erre a játékra, ha csak egyszer is elindítjuk.

Ismét nem maradunk ingyen játék nélkül, ugyanis az Epic Games Store jóvoltából teljesen ingyen adhatjuk hozzá könyvtárunkhoz és tölthetjük le a "The Bridge"-et. Az egyedi látványvilág mellé erős atmoszféra is társul, amiket megfűszereznek a különleges, kihívást jelentő fejtörők. Nem véletlen söpört be ennyi díjat a The Quantum Astrophysicists Guild fejlesztésében készült indie játék. 

The Bridge

48 egyedi puzzle teszi próbára a szürkeállományunkat, miközben a fizika és perspektíva minden aspektusát fel kell térképeznünk ahhoz, hogy ezeken átverekedjük magunkat. A feladványok során fülbemászó dallamok kísérik próbálkozásainkat, miközben a fekete-fehér elemek között keressük a megoldás kulcsát. Akkor sincs nagy baj, ha hibázunk, esetleg nem teljesen értjük, hogyan sikerült továbbjutni a következő pályára, mivel egyetlen gombnyomással visszatekerhetjük az idő kerekét. 

A fentihez hasonló őrült világokban kalandozhatunk, ugyanis az egész játékot M.C. Escher munkássága inspirálta. A The Bridge nem akar mást, mint meghívni minket egy különleges utazásra, ahonnan tapasztalattal és élményekkel térhetünk haza. A "The Bridge" egészen január 30-án este 20:00-ig adható hozzá Epic felhasználófiókunkhoz teljesen ingyen. Érdemes lesz figyelni az Epic Games Store oldalát a jövő héten is, mivel a Farming Simulator 19 kerül fel az "ingyenes és megmarad" polcra. A virtuális gazdálkodók már előre dörzsölhetik a kukoricacsuhákat, mert hamarosan elszabadulnak a kombájnok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!