Visszahívták POTM Ben Yedder hibás SBC-jét és a javítás már úton!

Visszahívták POTM Ben Yedder hibás SBC-jét és a javítás már úton!

Az AS Monaco francia támadója lett a Ligue 1 december hónap legjobbja, azonban a kártyával együtt érkező SBC-t elrontották, majd törölték, és most úgy tűnik kárpótolják a közösséget.

Az AS Monaco támadóját választották meg a francia labdarúgó bajnokság legjobbjának, és bár csapatának nem megy a legjobban - 9. a bajnokságban - ő mégis szenzációsan futballozott. 2019. utolsó hónapjában 4 találatig és 2 gólpasszig jutott, és azóta is vezeti a góllövőlistát 14 góllal.

A POTM lapja a szokásokhoz megfelelően meg is érkezett a FIFA20-ba, azonban az EA Sports egy picit elszámolta az SBC-jét és rossz feltételeket szabtak meg - 86 helyett 80-as csapat kellett a teljesítéséhez. A kiadó nem volt rest, nem sokkal a baki után rögtön eltávolították a játékból ezt az SBC-t, azonban a szemfülesek így is meg tudták szerezni a francia lapját, míg mások a challenge megvalósítása közben arra lettek figyelmesek, hogy már nincs mit végigcsinálniuk. A felháborodás nem maradt el, viszont az EA Sports időközben már kommunikált és biztosította a közösséget a kárpótlásról, melyet hamarosan be is jelentenek, csak egy kis türelmet kérnek a játékosoktól.

Annyit azért megosztottak, hogy a rendszer nem mentette az SBC részleges teljesítését, de mindenki visszakapja a beletolt kártyáit.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!