Három izgalmas deck a Galakrond's Awakening új lapjaival

Három izgalmas deck a Galakrond's Awakening új lapjaival

A Galakrond's Awakening új lapjai fokozatosan alakítják át a Standard metát.

Hetente érkeznek új, feloldható lapok a Galakrond's Awakeningbe, amiket megszerzésük után azonnal lehet Play módban is használni. Ezek a kártyák erősségben nem tudják megközelíteni a Descent of Dragons legjobbjait, de így is örülhetünk annak, hogy két kiegészítő között is változatosabb metában múlathatjuk az időt. Még akkor is, ha véletlen Arénából idő előtt megszerezhető olyan lap is, ami még meg sem jelent.

Jelenleg 11 olyan lapot kaptunk az új egyszemélyes kalandból, amit használhatunk Ranked meccseken. Ezeknek a főszereplésével mutatunk most néhány decket, amit érdemes kipróbálni a következő szárny unlockolásáig.

Satellite's Legend #60 Ramp Druid

Deck kód: AAECAZICBMUEuZQD1pkD9q0DDUD+AcQG5AiN8ALy8QK/8gLKhgOXrQP9rQOMrgPerwP/tQMA

A Winged Guardian elég volt ahhoz, hogy a sárkányok köré épülő Druid elinduljon a Ramp irányába. A hatalmas Tauntok, a rengeteg érték és a manával történő csalás tökéletes triászt alkot, amiből az elmúlt években sült már ki jó dolog. Ezúttal is csak egyetlen cél kell, hogy a szemünk előtt lebegjen: első néhány körben legyen ott a kézben legalább az egyik Breath of Dreams és mellé egy sárkány.

chunchunner's Phaoris Paladin

Deck kód: AAECAZ8FBI6aA7SbA9igA5uuAw36AdwDzwaWCd0KhPwC/PwC44YD7IYD+ZMDlqwDrrADlrYDAA==

King Phaorist többen próbálgatták már a megjelenése óta, de sem a Druid, sem a Paladin paklik nem igazán válltak be. Most itt egy újabb deck, ami a 10 manás lap köré épül. 29 varázslat és mindössze ltlény, maga King Phaoris és a kevésbé népszerű, de nagyon izgalmas Lightforged Crusader található benne, ezért egy Prismatic Lens a negyedik körben jó eséllyel azonnal megnyerheti nekünk a meccset

Artoria's Legend #23 Combo Priest

Deck kód: AAECAa0GCO4EnQb2B9UIpQnl9wLQ/gKppQML+ALlBNEK0gryDPcMr6UD0qUD/acDhKgDmrYDAA==

A sokak által szívből gyűlölt Combo Priest is visszatért, köszönhetően a Dark Prophecynek, amiből kis szerencsével hatalmas testet pakolhatunk ki mindössze három manáért. Ezek után nincs más dolgunk, mint az egekbe buffolni az aktuálisan fenyegető lényt és 4-5 kör alatt már miénk is a győzelem.

Ti milyen deckeket próbálgattok az új lapokkal?

Kövess Minket!