Olcsók és erősek: ezek most a legjobb Budget deckek

Olcsók és erősek: ezek most a legjobb Budget deckek

Sima ügy mindegyik Budget paklinak az 50 %-os győzelmi arány megugrása.

Egész jó helyzetben vannak azok, akiknek nincsen több ezer varázsporuk arra, hogy összerakják a legdrágább meta deckeket, ugyanis az olcsóbb szegmensből is lehet erős változatokat választani. Mutatunk négy olyan olcsó HS paklit, amikkel pillanatok alatt eljuthatunk a Rank 5-ig, sőt a Legend megszerzése sem lehetetlen! 

Mech Paladin - 53,3 %-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAZ8FAqCAA5+3Aw6vB5j7Avb9Atb+Atf+Atn+AuH+AomAA8yBA8WhA4euA+ywA+6wA4KxAwA=

Pillanatok alatt képes megszerezni a board feletti irányítást a Mechekre épülő Paladin. Az igazán erős early game-hez elengedhetetlen egy korai Galvanizer, ami legalább 3-4 Mech manaköltségét lecsökkenti eggyel, de rosszabb kezek ellen még erre sincs szükség. 

Combo Priest - 53,1 %-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAa0GBqUJ+wzl9wLQ/gKnhwOppQMM+ALlBPYH1QjRCtIK8gz3DK+lA9KlA/2nA4SoAwA=

Bwonsamdi visszatért, ahogy a Combo Priest is, hiába nem kapott egyetlen új lapot sem. Annyira egyben van a fenti verzió, hogy nyugodtan lehet most is használni. Tökéletes kezdőkézzel akár már 3-4 kör alatt is lenullázhatjuk az ellenfelet, erre más deck nem képes.

Face Hunter - 55,4 %-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAR8ExwOHBK8E3gQNqAK1A8kE7QaXCNsJ/gzv8QLzpwP5rgP7rwP8rwOFsAMA

Könnyűnek tűnik, de rengeteg döntést kell meghozni a győzelemig vezető úton. A Blazing Battlemage nagyon úgy tűnik, hogy hosszútávon is képes leváltani a Leper Gnome-ot, ezzel még több nehézséget jelent az ellenfélnek letakarítani az olcsó lényeket az asztalról. 

Token Druid - 57,3 %-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAZICAA/9Au0D9wPmBd/7Ar/9AtWDA8OUA86UA9OcA+2iA++iA/ytA/6tA/+tAwA=

Végre eljutottunk addig, hogy a Treantekre épülő Token Druid képes volt beverekednie magát a legerősebb változatok közé. Rank 5 alatt 57,3 %-os winrate-re képes a pakli, ami garancia arra, hogy minden ellenfél ellen legyen esélyünk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!