Így reagált Kobe Bryant tragédiájára a LoL közösség

Így reagált Kobe Bryant tragédiájára a LoL közösség

A világ egyik leghíresebb sportolója millióknak volt példaképe.

A valaha volt egyik legjobb kosárlabdázóként vonult vissza 2016 áprilisában Kobe Bryant, akinek eredményei önmagukért beszélnek. 5-ször emelhette magasba a bajnoki trófeát, 18 alkalommal választották be az All-Star gálára, alapszakaszban és döntőben is behúzta az MVP címet és még sorolhatnánk. A "Black Mamba" játékstílusát sokan nem szerették, de a mentalitása milliókat inspirált Japántól Olaszországig, Izlandtól Uruguayig. A Los Angeles Lakers legendája 41 éves korában engedte el utolsó középtávoliját, de öröksége még sokáig velünk marad. Az alábbiakban olvashatjátok a League of Legends közösség tagjainak megemlékezését az "örök 24-esről".

Doublelift inkább visszaforgatná az idő kerekét 2019-re, a Team Liquid kiemelte, hogy Kobe valódi inspirációt jelentett a csapat számára.

HothshotGG, a CLG alapítója egyszerűen összefoglalta a véleményt 2020-ról.

A TSM búcsúzott a legendától, aki példakép lehet minden versenyző számára.

A Dignitas hosszabban emlékezett meg Kobe-ról, aki nemcsak hihetetlen kosárlabdajátékos, hanem egy olyan ember is volt, akinek hatását mindenhol érezzük.

Kobe nagysága rengeteg módon gyakorolt hatást a világra, ezt emelte ki a FlyQuest csapata.

Röviden megemlékezett a tragédiáról Meteos, a Golden Guardians és a G2 Esports is. Utóbbi kiemelte, hogy versenyzők generációit inspirálta Kobe, aki valódi úttörőként lépett fel több esetben is.

Végül nem mehetünk el Rick Fox mellett sem, akiről pletykálták a baleset után, hogy esetleg ő is a helikopterben utazott.

Szerencsére ezek a híresztelések alaptalannak bizonyultak, ezt Fox lánya erősítette meg félórával a tragédia után. 

Kobe Bryant mentalitása és hozzáállása a kosárlabdához, minden versenysportoló számára követendő mintát jelentett legyen szó a LoL-ról, a futásról vagy a sakkról. Egy igazi Legendát veszített el a világ... 


Kövess Minket!