Szoros meccsek után sima döntőt hozott a HUNESZ FIFA Masters pomázi versenye!

Szoros meccsek után sima döntőt hozott a HUNESZ FIFA Masters pomázi versenye!

A Honvéd 1v1 Kupáján negyedik helyet elérő Hajdú Viktor nem tudta megismételni eredményét, de most is sikerült pontot szereznie, a legfontosabb viszont, hogy új bajnokot avattunk.

A HUNESZ FIFA Masters harmadik állomását Pomázon rendezték, és elég szép számmal jelentkeztek versenyzők a megmérettetésre. Magyarország első számú FIFA versenysorozata nem kevés küzdelmet, nyereményt és pontgyűjtést kínál. Az MTK Budapest és a Pomáz Sport Klub jóvoltából január 25-én szombaton egy igen nívós Tier 3-as tornán vehettek részt a jelentkezők. Az eseményen 32 játékos vett részt, őket 8 négyes csoportba sorsolták, és a mérkőzéseket PS4-en játszhatták le.

A csoportkör végeredménye:

Egy korábbi verseny - Honvéd 1v1 Kupa - negyedik helyezettje, Hajdú Viktor hozta a kötelezőt, mindhárom mérkőzését megnyerte, de ez most nem bizonyult elegendőnek, az elődöntőben megállították. Rajta kívül is voltak jó játékosok, és ez hamar ki is derült, sőt az új játékosokat sem szabad leírni, hiszen az egyenes kieséses szakaszban két játékos kiemelkedett a többiek közül, Bogár Bence és Erdei Tamás ugyanis egészen a döntőig meneteltek. Végül előbbinek sikerült jobban összpontosítania, olyannyira, hogy a fináléban nagy arányú 4:0-ás győzelmet aratott ellenfelével szemben.

A harmadik helyen Mokos Gábor végzett, aki egyébként szerepel a K&H MNEB HPCL mezőnyében is, méghozzá a HUN Ultras csapatában. Bár ez igaz például Hajdú Viktorra is, aki a Veszprém Futsal eSport támadója. A helyezések a következő nyereménnyel és pont osztással jártak:

  1. hely 15.000 forint értékű Konzolkirály online vásárlási utalvány & TrollFoci – Hálószaggató ajándékcsomag, valamint 75 Masters Pont
  2. 10.000 forint értékű Konzolkirály online vásárlási utalvány & TrollFoci – Hálószaggató ajándékcsomag, valamint 50 MP
  3. 5.000 forint értékű Konzolkirály online vásárlási utalvány & TrollFoci – Hálószaggató ajándékcsomag, valamint 25 MP

A további menetrendet, illetve a két konzol ranglistáját az alábbi weboldalon tekinthetitek meg!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!