"Ha az én feleségem lenne, felpofoztam volna"

Mindezt a portugál Counter-Strike liga élő közvetítésében sütötte el. 

Emlékeztek még Ricardo "fox" Pachecora, aki 2016-2017-ben olyan csapatokban játszott, mint a FaZe Clan, illetve az SK Gaming? Igaz, utóbbiban csak beugró volt, ám azóta jó néhány szervezetet megjárt és most az év elején egy komplett csapatot építettek köré a Giantsben.

Ekkora profi karrierrel és 33 életévvel a háta mögött sem sikerült megtanulnia, hogy ebben a státuszban mit szabad mondani és mit nem. Fox úgy nyilatkozott egy volt csapattársának a feleségéről, hogy ha vele balhézott volna így és az ő párja lenne, akkor bizony lekevert volna neki egy-két pofont. A retorzió nem maradt el, a Giants megbüntette és 1 hónapnyi fizetésmegvonással sújtotta.

"KILLDREAM kiabált tegnap, mondott amit mondott, de ha az ő felesége az én feleségem lenne, felpofoznám és elmennék otthonról. Nagyon nem szeretem azokat a dolgokat, amiket a felesége csinál." - nyilatkozta fox a portugál Counter-Strike liga élő közvetítésében.

Természetesen a felháborodás nem maradt el sem a rajongóktól, sem a szervezettől. 1 hónapnyi bérétől inthet búcsút a macsó kijelentése miatt, amiért azóta Twitteren bocsánatot kért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!