Megérkezett a Dragon Masters Bundle, amivel támogathatjuk az e-sportolókat

Megérkezett a Dragon Masters Bundle, amivel támogathatjuk az e-sportolókat

Megérkezett 2020 első különleges ajánlata, amiben a Year of the Dragons kártyái köszönnek vissza.

2019-ben próbálkozott először a Blizzard azzal, ami már egy bevett szokás a Valve esetében, hogy a játékosok dobják össze a legnagyobb e-sportversenyek díjazási alapjának bizonyos részét. Az akció annyira jól sikerült, hogy már itt is van a következő ilyen csomag, a Dragon Masters Bundle. Mutatjuk, hogy mit tartalmaz a különleges ajánlat!

Mennyibe kerül a Dragon Masters Bundle?

19,99 dollárért, vagy 19,99 euróért lehet bezsákolni a csomagot, ami a gyenge forint miatt elég jelentős kiadásnak számít. Közelítőleg 6150 - 6800 forintba kerül attól függően, hogy az US, vagy az EU shopban fizetünk érte.

Mit tartalmaz a Dragon Masters Bundle?

25 kártyacsomagot kapunk, amikben a Year of the Dragons (Rise of Shadows, Saviors of Uldum, Descent of Dragons) lapjai bújnak meg. Emellett vár ránk egy véletlenszerűen kiválasztott Legendary lap is, ami a Descent of Dragons szettben található meg.

Miért éri meg beruházni a Dragon Masters Bundle-re?

Az értékesítésből származó bevételek 50 %-a (de legfeljebb 1,5 millió dollár) hozzáadódik a 2020-as Masters Tour versenyek díjazásához. Ha ez nem motiválna minket, akkor is jó döntés lehet behúzni a packokat, mivel 19,99 dollárért mindössze 15 pakkot kínál a hivatalos bolt az egyes kiegészítőkből.

Meddig érhető el a Dragon Masters Bundle?

Február 11-én lejár az akció, érdemes fejben tartani ezt a dátumot.

Most hétvégén zajlik majd a Masters Tour Arlington verseny, ahol három magyar játékosért is izgulhatunk. A Team Plague színeiben PenhaDani és dropdead, a Genesis Gaming mezében CheeseHead mérkőzhet meg a világ legjobbjai ellen.

Szurkolunk a srácoknak, hogy összejöjjön a várva várt siker, amibe belefektették a rengeteg időt, pénzt és energiát!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!