EU Platinum vs koreai Challenger: mindkettő Ornn, csak a skill más

Amikor a ligák közötti tudásra valódi bizonyítékot találunk.

Köztudott tény, hogy egyes szerverek között hatalmasak a különbségek. Nem véletlen tartják a koreai LoL szerverek játékosait a legerősebbeknek, ahol 24/7-ben megy a grindolás a Challenger pontokért. Az sem meglepő, hogy a Platina rang és a Challenger szint között ég és föld a különbség. A fenti állítások alátámasztására mutatunk két videót, ami humoros keretek között foglalja össze, hogy mennyit számít, ha valaki tényleg tudja is, hogy mit csinál a karaktere, jelen esetben Ornn!

This is what an EU Platin Ornn looks like. from r/leagueoflegends

Valószínű ezek a jelenetek ismerősek lehetnek a Solo Queue-ban edzett idézők számára, ahol gyakran előfordulnak olyan esetek, hogy a csapattársunk először játszik egy adott hőssel, vagy a többiek nyomására választja be a karaktert, hiába nincs vele elég tapasztalata.

This is what a KR Challenger Ornn looks like. from r/leagueoflegends

A második videón egy könnyű gank rajzolódik ki előttünk, amiből nem kérdés, hogy Nidaleenek kéne kijönnie győztesen. A két szinttel nagyobb Ornn azonban nem ezen a véleményen van és tökéletes outplayjel bünteti meg az óvatlan junglert.

Ornn jelenleg az egyik legjobb választás a felső ösvényre, mivel tankossága, tárgyfejlesztő képessége és csapatharcokat kezdeményező ultija illeszkedik az egyre inkább belassuló kompetitív metába. Egyetlen valódi countere van a Hegymély lángjának, a porok legbajszosabb barátja. Braum Törhetetlen (E) fala képes levédeni a Kovácsisten dühét (Ornn R), ezzel egy személyben felveszi a harcot az ellenséges csapat egyik legnagyobb veszedelmével. Kíváncsian várhatjuk, hogy a 10.3-as frissítés változtatásai milyen hatással lesznek Ornnra és a belassult metára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!