Itt van a Cyberpunk 2077-hez készített Keanu Reeves akcióhős figura!

Itt van a Cyberpunk 2077-hez készített Keanu Reeves akcióhős figura!

Minden gamer polcán helye van Johnny Silverhandnek.

Már csak négy hónapot kell várnunk és végre belevethetjük magunkat Night City kavalkádjába. A CD Projekt Red legújabb videojátéka, a Cyberpunk 2077 minden bizonnyal 2020 egyik, ha nem a legvártabb megjelenése. A nyílt világú akció-RPG elképesztő grafikát, látványos és szórakoztató játékmenetet és mély, kidolgozott történetet ígér. A lengyel srácok megmutatták, hogy bízhatunk bennünk, nem véletlen lett a Witcher 3: Wild Hunt olyan, amilyen. Ezúttal azonban nem egy újabb pletyka, vagy játékmenetvideó került fel az internetre, hanem a Cyberpunk 2077-hez kapcsolódó legújabb akcióhős figurák. V és Johnny Silverhand már alig várja, hogy mustráljon minket a polcról, miközben igazságot szolgáltatunk a korrupt városban.

A 17,8 cm magas bábuk 2020 április 16-án landolnak majd az első megrendelőknél, így már néhány nappal a játék hivatalos megjelenése előtt elrendezhetjük a jelenleg négy különböző mintájú figurákat az asztalunkon. Johnny Silverhand háromféle változatban rendelhető elő, V csak egyetlen szobrot kapott a készítőktől. Mindegyik akcióhős figura 24,99 dollárba, nagyjából 7400 forintba kerül. Cserében mozgatható részekből és jellegzetes kiegészítőkből nem lesz hiány, továbbá a minőségre is garancia a McFarlane név. A gyártó főleg a dc-s és walking deades játékokról vált ismerté, de most új közönséget szólíthatnak meg a Cyberpunk 2077-hez készített bábukkal.

További képekért kattintsatok az alábbi képre!

Európai forgalmazásról egyelőre nincs hír, az Egyesült Államokban található GamStop és Walmart üzletekben lehet majd kapni az akciófigurákat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Galéria

Kövess Minket!