CR7 nélkül jött meg a hivatalos Team of the Year csapat!

CR7 nélkül jött meg a hivatalos Team of the Year csapat!

Egy korábban leadott 55 fős listából választottak ki 11 embert, és most Van Dijk főszereplésével egy rövid videóban mutatták be kik kerültek be mellé.

Nem is kellett sokat várni az új évben, és az EA sports közzétette azt a 11 játékosból álló kezdőt, akik a Team of the Year csapatot alkotják. Először nem kapott a TOTY bevezetése óta ilyen lapot a portugál zseni, Cristiano Ronaldo a FIFA sorozatban.

A friss aranylabdás (immádor a hatodikat tehette zsebre) Leo Messi alighanem nem hiányozhat ebből a felhozatalból. Persze vannak, akik ezzel vitatkoznának, ettől függetlenül ez a döntés már megmásíthatatlan. Rajta kívül az alábbi 10 futballista kapott még szép kéken csillogó kártyát:

  • Sadio Mané - Liverpool
  • Kylian Mbappé - Paris Saint-Germain
  • Lionel Messi - FC Barcelona
  • Kevin De Bruyne - Manchester City
  • Frenkie de Jong - FC Barcelona
  • N’Golo Kanté - Chelsea
  • Trent Alexander-Arnold - Liverpool
  • Virgil van Dijk - Liverpool
  • Matthijs de Ligt - Piemonte Calcio
  • Andrew Robertson - Liverpool
  • Alisson - Liverpool

A kapuban a hálóőrek legjobbja, a brazil Alisson kapott helyet, őt választották az idény legjobbjának, hiszen már a Roma-ban is remekelt, a Liverpoolban pedig kiváló teljesítményt nyújtott. Bajnokok Ligáját és Copa Américát is nyert 2019-ben. Az előtte lévő védő négyesből három is csapattársa, és mivel a Liverpool letarolta Európát, így nem csoda, hogy ők is helyet kaptak a kiváló alakzatban. Őket a Hollandiában az év legjobbjának választott De Ligt egészíti ki, aki nem mellesleg több egyéni díjat is bezsebelt 2019-ben (FIFA FIFPro World11, IFFHS Men's World Team, Kopa Trophy).

Középen Kanté már tavaly is ott volt ebben a neves együttesben, mint ahogyan De Bruyne is, most viszont Modric helyett a 2019-ben a Barcelonába igazolt Frenkie de Jong került. Előtte az Ajaxban nagy idényt futott, és a katalánoknál is meghatározó tagja lett középpályának, bár az ő jelenlétét talán többen megkérdőjelezik, bár a Nemzetek Ligája álomcsapatába is bekerült, valamint ő lett a torna legjobb fiatal játékosa.

A támadósorról pedig nem hiszem, hogy sokat kellene beszélnünk, Mbappé a jövő egyik legnagyobb ígérete és ezt évről évre bizonyítja, Ligue 1 bajnokként és gólkirályként ő lett Franciaországban az év játékosa is egyben. Mané szintén tagja a több kupát elhódító (BL, Eu Szuperkupa, FIFA Klub vb) Liverpoolnak, de az Afrikai Nemzetek Kupá Dream Teamjében is helyet kapott, és holt versenyben két másik játékossal (Salah, Aubameyang) ő lett a Premier League aranycipőse.

A csatársorban lévő 3 játékost már ma este 7 órától megtaláljátok a csomagokban!

Nektek hogy tetszik a csapat?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!