Hivatalosan megerősítette a Blizzard, jönnek az újabb nerfek

Hivatalosan megerősítette a Blizzard, jönnek az újabb nerfek

Dean Ayala megerősítette, hogy nem a Galakrond Shaman volt az utolsó célpontja az egyensúlyért felelős csapatnak.

Alig több mint két héttel a Galakrond Shamant célzó nerfek után, újabb gyengítésekre számíthatunk Standard frontot. A Hearthstone jelenleg legerősebb paklijai közül többet megemlített Dean Ayala, mint potenciális célpont.

A Pirate Warrior és a Deathrattle Rogue nevesített deckként szerepel Iksar tweetjében, ami azt jelenti, hogy mindkét típus rajongói kétségek között hánykolódhatnak a patch érkezéséig. Egyik oldalról ott lesz az értékes varázspor, amit a nerfelt lapok betörése után kapunk vissza, de a legfontosabb kérdés minden gyengítés esetén, hogy milyen mértékben marad játszható a deck. A DR Rogue esetében a Necrium Apothecary érezheti magát a legnagyobb veszélyben, a Warrior esetében talán Ancharrr nem illik bele abba a koncepcióba, amit kigondolt a Blizzard a Descent of Dragons lapjainak tervezése során.

Iksar nem mehetett el Galakrond említése mellett sem, amit a Shaman, Warrior, Rogue és Warlock használ legjobb hatékonysággal. Ha a Galakrond Shamanból indulunk ki akkor esély van arra, hogy nem is maga a legendás sárkány változik, hanem az Invoke képességgel rendelkező kártyák gyengülnek kismértékben. Talán még a Quest Resurrect Priest kerülhet a balance-csapat asztalára, mint potenciális jelölt, mivel egyre többen panaszkodnak arra, hogy nem túl szórakoztató és interaktív olyan változat ellen játszani, ami egyszerre képes túlélni az Aggro ellen és a rengeteg újratermelt érték miatt simán lenyomja a Midrange / Control paklikat is. Bár OTK ellen nincs igazán esélye, de ezek népszerűsége csak Legenden belül mérhető, a casual réteg nem Holy Wrath Paladinnal szeret ladderezni.

Egy-két Battlegrounds módosítás jöhet még a következő hónapokban, de addig is lehet készülni a várhatóan január 13-17. között érkező Standard formátumot és metát érintő nerfekre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!