Remekül szerepeltek a magyar kártyások, az arlingtoni Hearthstone versenyen

Pozitív mérleggel zárt a világversenyen a PenhaDani - dropdead - CheeseHead magyar trió.

Jelentősen visszaestek a Hearthstone nézettségi statisztikái, mivel az arlingtioni Masters Tour már YouTube-on volt elérhető a rajongók számára. Nagyjából 3500 körül mozgott az átlagos nézőszám, ami intő jel lehet a Blizzard számára. Szerencsénkre a gyenge számok csak a streamen tűntek fel, nem a magyar srácok nevei mellett, ugyanis dropdead a 47., PenhaDani a 73., CheeseHead a 81. helyen végzett a 258 induló között, ezzel a valaha volt legjobb magyar Masters Tour szereplésnek örülhetünk!

Nem volt egyszerű dolga a Team Plague és a Genesis Gaming játékosainak, mivel olyan nevekkel kellett megmérkőzniük, mint bloodyface, Nalgudian, Fenomeno vagy PapaJason. A tisztes helytállást messze túlteljesítették hazánk kártyásai, ugyanis mindhárman pozitív eredménnyel zártak. Dropdead 6-3-as teljesítménye 2250 dollárt ért, PenhaDani és CheeseHead 5-4-es győzelem / vereség mutatója 1000-1000 dolláros nyeremény jelentett számukra.

dropdead paklijai

PenhaDani paklijai

CheeseHead paklijai

Az egyenes kieséses szakaszba bloodyface, Alan870806, xBlayzes, brimful, totosh, AyRok, Felkeine és TIZS jutott, a végső győzelmet xBlayzes kaparintotta meg, aki AyRok felett diadalmaskodott 3-1 arányban. 

Óriási teljesítményt tettek le az asztalra a magyar legények, akik lélekben már készülhetnek a jönköpingi Masters Toursra, amit júniusban rendeznek meg Svédországban Addig sem kell azonban unatkozniuk, ugyanis a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság 2. szezonjában ismét ott lesz a Hearthstone, mint hazánk legnépszerűbb mobilos e-sport játéka!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!