Rengeteg ajándék játékot húzhattok be, ha most terveztek új videokártyát vásárolni

Rengeteg ajándék játékot húzhattok be, ha most terveztek új videokártyát vásárolni

Újabb különleges akcióval készül nektek az egyik legnagyobb hardvergyártó. 

A tapasztalt hardveresek bizonyára tisztában vannak azzal, hogy az AMD időről időre előrukkol valami akcióval, ami vásárlásra buzdíthatja a potenciális felhasználókat. Ezúttal is az NVIDIA legnagyobb konkurenciája dobta le a videokártyák piacára az "atomot", ugyanis két széria mellé kínál ajándék játékokat, amik között zseniális alkotások is feltűnnek.

Először is itt a kisebb csomag, ami az AMD Radeon RX 5500 XT mellé jár. A jövőbeli tulajdonosok megkapják grafikus kártyájuk mellé teljesen ingyen, ajándékba a Resident Evil 3-at, a Tom's Clancy Ghost Recon Breakponitot és a Warcraft III: Reforgedot. Utóbbit szinte biztosan nem lehet majd visszatéríteni, mivel promóciós termékről van szó.

A nagyobb csomag az RX 5700 és RX 5700 XT kártyák mellé jár. Ebben a Resident Evil 3 és a Monster Hunter World: Iceborne Master Edition található. Furcsa, de a frissen megjelent RX 5600 XT kimaradt a promóciós ajánlatokból, hiába lehet erős versenyzője a népes középkategóriának.

Utolsóként egy kisebb ajánlatot is tartogat számotokra az AMD, ugyanis a Radeon RX 500 - RX 5000-es sorozat (amibe beletartozik a Radeon VII is) mellé 3 hónapos Xbox Game Pass-t kínálnak.

Az ingyenes játékokért 2020. február 4. és 2020. április 25. között kell felkeresni a webáruházakat és boltokat, majd a kapott kódokat 2020. május 25-ig kötelező beváltani. Az Xbox Game Pass akciója 2020. április 25-ig tart, a kódot 2020. június 30-ig kell felvinni a Microsoft oldalán. Fontos, hogy a különleges ajánlat nem minden boltban érvényes, ezért mindenképpen kérdezzetek utána az eladónál, hogy jár-e a videokártyák mellé ingyenes játék!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Vennél Radeon grafikus kártyát, ha ingyenes játékok is járnak mellé?

  • 39 %
  • 0 %
  • 18 %
  • 43 %