500 millió Ft-ot gyűjtöttek a CoD: MW játékosok Ausztrália megsegítésére

500 millió Ft-ot gyűjtöttek a CoD: MW játékosok Ausztrália megsegítésére

Az Activision-Blizzard indította a kampányt, de a közösség dobta össze a hatalmas pénzkupacot!

Az új Call of Duty: Modern Warfare-ben limitált ideig vásárlásra kínálták az Outback Relief csomagot, ami egyedi kozmetikai elemekkel ruházta fel hősünket és fegyvereinket. A pack különlegessége, hogy az ebből származó bevételt teljes egészében elküldi az Activision-Blizzard az ausztráliai tűzvész áldozatainak megsegítésére.

1,6 millió dollárt, azaz közel 500 millió forintot dobtak össze a játékosok az Australian Bushfire Relief csomag behúzásával, ami egy hatalmas összeg. Cserében Koala fegyverdíszt, emblémákat, calling cardot, fegyverskineket és az elmaradhatatlan kalapot kaptuk meg. A sikeres akció után a Call of Duty általános igazgatója, Byron Beede fejezte ki háláját az adakozóknak.

"Szerte a világból összegyűltek a CoD játékosok, hogy együtt nyújtsanak támogatást a szörnyű tragédia áldozatainak. Megtisztelő, hogy mi is segíthetünk az Outback Relief csomagból kapott összeggel.  Szeretnénk mindenkinek megköszönni a nagylelkűséget és a jövőben azon munkálkodunk, hogy a támogatás eljusson azokhoz, akik rászorulnak a segítségre."

A tűzvész 2019 júniusában kezdődött, de az új évben vált igazán kritikussá a helyzet. Közel 18,6 millió hektárnyi terület égett le, elpusztult 1 milliárd állat és 34 ember is áldozatául esett a katasztrófának. Több faj is kipusztult, vagy a kipusztulás szélére került és még mindig nincs vége.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!