Legend #1 deckek a februári Hearthstone szezon első napjairól

Legend #1 deckek a februári Hearthstone szezon első napjairól

Három különböző paklival is sikerült a nem mindennapi tett.

Helyén kell kezelnünk a dolgokat, mert csalókák lehetnek a szezon eleji Legend rangok. Ettől függetlenül mindenkinek kijár a virtuális kalapemelés, aki életében legalább egyszer elérte az adott formátum legjobb ranked helyezését. Mutatunk három teljesen eltérő paklit, amivel sikerült a hatalmas teljesítmény!

VKIM's Legend #1 Quest Druid

Deck kód: AAECAZICCiRA9wPZBK7SAr/yAvX8ArmUA/ihA/atAwpWX/4BxAapogPIogPcogPvogPZqQP5tQMA

Hiába népszerűbb és erősebb az Embiggen / Token változat, a Quest Druid még mindig verhetetlen, ha sikerül behúznia a tökéletes curve-öt. A Choose One lapok hatalmas pusztítást végeznek a hozzá passzoló Hero Power segítségével, a late game-ben Ysera, Unleashed megoldja a legtöbb problémát.

Tues's (bloodyface's) Legend #1 Highlander Hunter

Deck kód: AAECAR8eqAK1A8cDrwThBJcIxQjbCZjwAoDzAvr+AqCAA6CFA7acA/yjA+SkA6alA4SnA4qtA4utA46tA/uvA/yvA/6vA4ewA/CwA4KxA5GxA9iyA5+3AwAA

Bloodyface nagyszerűen szerepelt az arlingtoni Masters Tour versenyen, bár az egyenes kieséses szakaszban nem jött ki neki a lépés, így is van minek örülnie. Az általa összetákolt Highlander Hunter "kölcsönvette" Tues, aki életében először érte el a Legend #1 rangot. Leszedés, early game, laphúzás és még Leeroy Jenkins is megbújik a pakliban, de az MVP címet általában Dragonqueen Alexstraszanak és Zephrysnek kell odaítélni.

kagome's Legend #1 Galakrond Rogue

Deck kód: AAECAaIHBrICrwSSlwPBrgPjtAPLwAMMtAHtApcGiAePlwP1pwO5rgP+rgOqrwPOrwOCsQObtgMA

Még mindig a Rogue a legnépszerűbb hős a Hearthstone Standard formátumában, bár vészesen közelíti Malfurion Valeera számait. A Galakrond mögött felsorakozó Invoke és Combo lapok mindent képesek elverni, ezért is választják ennyire sokan társul maguknak a létramászáshoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te voltál már Legend rangon?

  • 6 %
  • 6 %
  • 88 %