Hirdetés

Teszt szerver 1.8 - Bővített napi statisztika és új egyéni küldetések

Már kipróbálható az 1.8-as teszt szerver, a változtatások pozitív hatásait pedig elsősorban a kezdőbb játékosok fogják érezni.

Hirdetés

Ugyanis megjelennek a napi küldetések, amivel akár prémium napokat is szerezhetnek a legaktívabb felhasználók. Természetesen a sokat látott játékosoknak is kedvez a Wargaming, így egyrészről bővítik a napi statisztika panelen feltüntetett adatok listáját, másrészről finomhangolják a Rangsorolt csaták rendszerét, ami nemcsak az új szezon élményével, hanem egy új egyedi jármű megszerzésének lehetőségével is kecsegtet.

A teszt kliens letölthető a Wargaming.net Game Centeren keresztül vagy akár az alábbi linkre kattintva is. Felhívnánk előzetesen mindenki figyelmét, hogy csak a január 30-a előtt regisztrált profilok vehetnek részt a tesztelésen.

Bővített session statisztika

A bővített elemek között feltüntetésre kerül többek között az átlagos győzelmi arány, az átlagosan felderített és megsemmisített ellenséges járművek száma, sőt a panel jobb alsó sarkában található fogaskerék ikonra kattintva kiválaszthatjuk, hogy a lehetőségek közül melyek érdekelnek minket. Végül, de nem utolsó sorban innentől nem nullázódik naponta a session statisztika, hanem mi dönhetjük el, hogy mikortól szeretnénk újraindítani.

Napi küldetések

A három nehézségi fokozatra kalibrált napi küldetések teljesítéséért kötvényt, kreditet, szabad XP-t, töredékeket, garázshelyet és leszerelő készletet szerezhetünk, sőt 45 pont összegyűjtése után fixen 100 kötvényt, illetve további jutalmakat, mint személyes tartalékokat, legénységi kézikönyveket vagy épp egy nap prémium napot kapunk ajándékba.

A küldetéseket 4 óránként áll módunkban cserélni, ha a meglévőtől eltérő kihívásra vágyunk.

Természetesen a prémium felhasználói fiókkal rendelkező játékosok 1 extra pontot kapnak a küldetésekért, így aztán ha ingyenes felhasználói profillal egyszer már elérted a prémium nap jutalmat, akkor onnantól kevesebb, de rendszeresebb játékkal elméleletben fenntartható lehet a prémium World of Tanks fiók anyagi ráfordítás nélkül is.

A Rangsorolt csaták harmadik szezonja

Ez az első teszt szerver, ahol módunkban áll előzetesen kipróbálni a Rangsorolt csaták finomhangolt új rendszerét. Az ígéretek szerint nemcsak a megsemmisítésért járó tapasztalati pont mértékén csökkentettek, hanem nagyobb hangsúlyt kap a tank besorolása is, így például kerekes egységgel szemben mindenképp egy másik kerekes jármű fog állni.

Továbbá ebben a Rangsorolt szezonban szerezhetjük meg először a Kampfpanzer 50 t egyedi besorolású német közepes harckocsit. A tier IX-es tankon kívül egyedi 2D stílusokra is rátehetjük mancsunkat, ha részt veszünk az új szezonban.

Reméljük az 1.8-as módosítások elnyerték a tetszéseteket. Jó tesztelgetést kívánunk minden parancsnoknak!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
7 db hozzászólás
 • nyisa70 1 hónapja
  Amíg ilyen idióta frissítéseket csinál addig csökkenni is fog a játékos létszám.
  0 0 Válasz
 • EndeMorke 1 hónapja
  Köszi
  0 0 Válasz
 • Frankypapa 1 hónapja
  Végre a kezdőket is támogassa a játék
  0 0 Válasz
 • Smeagoll 1 hónapja
  Legalább ezzel, ha már nyelvtan óráról hiányoztak ????
  0 0 Válasz
 • nyisa70 1 hónapja
  Szégyen ez a játék. Arra törekednének a WG hogy igazságos játék, lenne, nem lejtene a szerver hol ide, hol oda másod sorban a csalókat szűrné ki. És ezt videóval is alá támasztom az igazamat, csak hát ide nem lehet negatív reklámot fel rakni.
  0 0 Válasz
 • EndeMorke 1 hónapja
  Nice
  0 0 Válasz
 • Nusz3r 1 hónapja
  Online játékoknáll kötelező a rendszeres frissítés!Nincs ezzel semmi baj!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?